WhatsApp kan snart låta dig redigera skickade textmeddelanden

WhatsApp är utan tvekan en av de mest populära meddelandeapparna och även om den kanske inte är lika funktionsrik som konkurrenterna, är Meta hårt på att lägga till funktioner i appen.

Möjligheten att redigera skickade meddelanden är definitivt ett välkommet tillägg till WhatsApp

WhatsApp fick nyligen emoji-reaktioner och medan den funktionen fortfarande fulländas. Ett nytt tips avslöjar att användare snart kanske kan redigera skickade textmeddelanden. En funktion som är väldigt bekväm då du inte skulle behöva ta bort ett meddelande om du vill göra några ändringar i det.

Tipset kommer uppenbarligen från WaBetaInfo när de delade en skärmdump av den här funktionen i aktion. Du kan ta en titt på skärmdumpen nedan.

För att redigera meddelandet måste användare trycka länge på meddelandet, klicka på menyn med tre punkter, välja redigera-knappen och göra de ändringar som krävs.

Den nya funktionen är delen av WhatsApp beta för Android version 2.17.26. Funktionen är fortfarande under utveckling, verkar det som och företaget kan ha en förändring i hjärtat. Men med tanke på hur den här funktionen har ryktats sedan 2017, är det mycket troligt att den här funktionen skulle komma ut så småningom. Baserat på tipset kommer funktionen att finnas tillgänglig på alla versioner och plattformar.

Som någon som använder WhatsApp regelbundet är den här funktionen definitivt något som kommer att vara mycket användbart framöver.