Warcraft III: Reforged Dev Team kommer äntligen att ha något att säga för sig i juni

Utgivningen av Warcraft III: Reforged gick inte riktigt som planerat 2020, och till skillnad från några andra stökiga lanseringar på senare tid har Blizzard inte gjort mycket för att fixa situationen. Även om Blizzard har sagt att det fortfarande finns ett team som arbetar med den belägrade nyinspelningen, har de inte släppt någon större uppdatering sedan augusti 2020 eller lämnat några detaljer om deras framsteg sedan början av 2021. Vid det här laget har många börjat anta att spelet har har övergivits, men tydligen kommer någon sorts uppdatering snart.

Nyligen på Twitter bad ett fan om en uppdatering från Warcraft III: Reforged-teamet, och överraskande nog svarade Blizzards president Mike Ybarra att vi skulle höra något i juni…

Tyvärr specificerar Ybarra inte vilken typ av nyheter som Reforged-teamet kan ha i beredskap. Kanske kommer de att meddela att en ny patch äntligen kommer! Eller så kanske de kommer att meddela att spelet läggs ner. Eller så kanske de inte alls har något att säga om Warcraft III: Reforged. Ybarra lovar bara att vi kommer att höra från Reforged-teamet – kanske har de gått vidare till nya saker.

Warcraft III: Reforged har för närvarande en ynka 0,6 användarpoäng på Metacriticmen Wccftechs Chris Wray tyckte att spelet var något mer värdigt i sin fullständiga recension…

Warcraft III: Reforged är inte spelet som utlovades, men är fortfarande en värdefull rekonstruktion av en av de mest inflytelserika titlarna i videospelens historia. Den här utgåvan är, tyvärr, full av buggar och försämrad av Blizzards hemska beslut, särskilt den falska reklam som kvarstår även efter lanseringen. Men trots detta råder det ingen tvekan om att Warcraft III: Reforged har en fängslande historia som, även arton år senare, förblir en av de mest engagerande i genren.

Activision Blizzard har ställts inför en rad stämningar och andra rättsliga åtgärder i hälarna på en stämningsansökan från Kaliforniens Department of Fair Employment and Housing (DFEH) angående utbredd könsbaserad diskriminering och sexuella trakasserier hos Call of Duty-utgivaren. Du kan få mer information om den utspelade historien här.

Warcraft III: Reforged finns nu tillgänglig på PC.