Vem är Oscar ZIAS pojkvän axel?

Vem är Oscar ZIAS pojkvän axel?

Oscar och pojkvännen Axel Winqvist, 30, har varit ett par i drygt ett halvår, har artisten själv berättat. Axel, som arbetar som radioproducent, har varit ett viktigt stöd för Oscar under Melodifestivalen. Det berättar han i en intervju med Expressen. – Han är toppen, ett jättefint stöd.

Har Oscar Zia?

Oscar Zia, född 10 oktober 1996 i Holmeja, Hyby församling, Svedala kommun i dåvarande Malmöhus län, är en svensk sångare, låtskrivare, skådespelare och modell….

Oscar Zia
GenrePop
RollSångare, skådespelare
År som aktiv2012–

Var bor Oscar Zia?

Oscar Zia bor i en lägenhet i Vasastaden, Stockholm. Hans födelsedag är den 9 oktober. Hans lägenhet är värderad till ca 4 620 000 kr.

Vart kommer Oscar ZIAS föräldrar ifrån?

Pappan är från Venedig och mamman från en by en dryg timme därifrån. Och givetvis talar Oscar flytande italienska. Men han föddes i Malmö och växte upp på landsbygden i Sverige och skånskan är utpräglad.

Vad jobbar Dante Zia med?

Han är den skånska kocken som vurmar för okomplicerad utemat – gärna på gaskök för att spara på naturen. Dante Zia lagar risotto med svamp, pasta aglio el olio och nudlar med halloumi och sesamfrön.

Hur många bröder har Oscar Zia?

Oscar Zia. Dante och Oscar Zia. Efter Melodifestivalen är nu Oscar Zia aktuell med ett nytt tv-program – tillsammans med sin bror Dante Zia.

Har Oscar Zia varit med i Diggiloo?

2014 var han återigen med i Melodifestivalen och följde därefter med på sin första Diggiloo-turné. I år upprepar han den bravaden med först ett nytt bidrag som han tävlar med i deltävling 3 som går av stapeln 23e februari i Norrköping, glöm inte rösta då!

Har Oscar Zia jobbat med?

I P3 har han hörts i ”Knyckare i P3” och ”Relationsradion”. 2021 programledde han en av Melodifestivalens deltävlingar tillsammans med Anis Don Demina, i december samma år tvingades han hoppa av ”Musikhjälpen” i direktsändning på grund av sjukdom. Aktuell: Som programledare för Melodifestivalen 2022.

Vad har Oscar Zia gjort?

Från populär flickidol, till gayikon och numer programledare. Oscar Zia, programledare i Melodifestivalen 2022, blev känd redan som sextonåring och sedan dess har det hänt mycket i hans liv som artist, men också privat.

Hur gammal år Isabella Zia?

Ålder: 28 år. Bor: Malmö.

Var i Skåne år Zia uppväxt?

Oscar, som är 24 år gammal, har italienskt påbrå och talar flytande italienska men han är född i Malmö och växte upp på den skånska landsbygden.

Hur mycket tjänar Oscar Zia på Mello?

Fördelat lika på årets 12 månader gav det honom en månadslön på 32 606 kronor.

Vilket år var Oscar Zia med i Idol?

Oscar Zias karriär tog som många andras fart i ett underhållningsprogram. Men inte i Idol, som många tror. Zia charmade svenska folket och juryn när han som 16-åring dök upp i tv-programmet X Factor år 2012. Det var uppenbart att tv-tittarna ville se mer av Oscar Zia, och det fick dem.

Vilket radioprogram har Oscar Zia och Farah Abadi lett ihop?

Somrarna 2016, 2017 och 2018 var hon programledare för Morgonpasset i P3 som då sändes från Malmö. Hon var även “folkets ambassadör” under Musikhjälpen 2015 och 2016 tillsammans med Oscar Zia.

Hur gammal är Dante i sommarlov?

Ålder: 28 år. Aktuell: Som ny programledare i SVT:s “Sommarlov”.