Vem är Orup ihop med?

Vem är Orup ihop med?

Orup gifte sig 1989 med flickvännen Sofia Eklöf (numera Wistam) men de skildes 1996. Tillsammans har de en son född 1991. Sedan år 2000 är Orup gift med Pernilla Pettersson och paret bor med fem barn vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm.

Hur gammal är orups fru?

Jag blir hellre jagad av vargar-artisten Thomas ”Orup” Eriksson, 63, är inte bara pappa till sonen Kid, 29, som han har tillsammans med exet Sofia Wistam. Han har även fyra barn tillsammans med hustrun Pernilla Eriksson (tidigare Pettersson), 51.

Vad gör Orup idag?

Parallellt med GES har Orup fortsatt att samarbeta med flera andra framgångsrika musiker och artister, bland annat har han skrivit låten ”Det gör ont” som Lena Philipsson tog hem segern i år 2004 års melodifestival med.

Vad heter Orup egentligen?

Det är faktiskt ingen som kallat honom vid hans rätta namn (Thomas Eriksson) på många år, berättar Orup.

Har Lena Ph varit tillsammans med Orup?

Deras nya singel ”Nu när du gått” gick i veckan rakt upp på singellistans förstaplats. Nu är det bara en vecka kvar tills Lena Philipsson, 42, och Thomas ”Orup” Eriksson, 49, sticker ut på sin första gemensamma Sverigeturné.

Hur gamla är GES?

Glenmark, Eriksson, Strömstedt är en poptrio från Sverige, bildad 1994….GES.

0
GES
BakgrundSverige
GenrePop
År som aktiva1994–1995, 2002–2003, 2017, 2018

Vilka låtar har Orup skrivit?

Låtar

RankSpelaLåtnamn
1Magaluf
2Spela låtDå står pojkarna på rad
3Spela låtJag blir hellre jagad av vargar
4Spela låtRegn hos mej

Hur mycket tjänar Orup?

Orup kan ha tjänat omkring 8 miljoner på radhuset. 6,2 miljoner Thomas ”Orup” Erikssons ståtliga villa på Lidingö är taxerat till 6 222 000 kronor. Omkring 8 miljoner kronor. Så mycket kan Orup ha tjänat på sin fastighetsförsäljning.

Hur mycket tjänar Lena Ph?

Lena Philipsson Hon har legat stabilt runt 540 000 kronor i årslön de tre senaste åren.

Vad gör Lena Ph idag?

Lena Philipsson hittade kärleken i en 14 år yngre man efter flera krokiga relationer. Nu har artisten blivit lämnad igen, precis innan Melodifestivalen 2021. Lena Philipsson, 55, har inte haft det lätt med kärleken. Artisten har varit gift två gånger och haft flera infekterade separationer.

Vem är pappa till Anders Glenmark?

Alf Göran Bruno Glenmark, född 17 mars 1938 i Tomelilla, är en svensk musiker, låtskrivare, skivproducent, dirigent och sångare.

Vad gör Karin Glenmark idag?

För snart fem år sedan skaffade sig Karin Glenmark ett helt vanligt jobb. Nu tar hon tjänstledigt för att göra comeback i musikvärlden – igen. “Jag vill ha en balansgång mellan alltihop”, säger Karin Glenmark som har valt att kombinera musikkarriären med ett civilt jobb inom hälsovårdsbranschen.

Vad jobbar Magnus Wistam med?

Magnus Wistam var tidigare vd för ett kommunikationsföretag, men det har han nu slutat med – för att i stället driva företag med sin fru på heltid. Sofia Wistam designar smyckena och maken ansvarar för logistik, marknadsföring och personal. – Nu jobbar han och jag tillsammans och är arbetskolleger.

Vad hette Sofia Wistam innan?

När hon föddes hette hon Eklöf i efternamn men bytte till Eriksson när hon 1989 gifte sig med Orup, som egentligen heter Thomas Eriksson. De skilde sig 1996 och 2003 gifte sig Sofia istället med Magnus Wistam och bytte till hans efternamn.

När slutar GES?

Efter succé och lyckorus på Cirkus i Stockholm tar GES klivet upp på scener ute i landet för allra sista gången. När GES nu ger sig ut på Avskedsturnén, hösten 2022, får fler chansen att vara med och stanna världen en stund.

Var kan man se GES?

Nyhetsbrev från Krall Entertainment (som bl. a. producerar GES, Diggiloo, Christmas Night, Stjärnklart, Labero mfl) innehåller förutom senaste nytt, möjlighet till FÖRTURS-köp samt tävlingar och andra erbjudanden!

Hur lång är GES konsert i Göteborg?

Åldersgräns: 18 år, 13 år med målsman. Längd: ca 110 min, ingen paus. Tider: Showstart varierar, se nedan för respektive datum.

Vilken låt har legat etta längst på Svensktoppen?

Den melodi som legat längst på Svensktoppen genom tiderna är “Du är min man” med Benny Anderssons Orkester & Helen Sjöholm, som gick in på listan den 11 juli 2004 för att sedan ligga där i nästan fem och ett halvt år, totalt 278 veckor, innan låten lämnade listan den 8 november 2009.

Vem kom på att sjunga?

Inom vissa religioner ingår sång som en viktig del i skapelseberättelsen. Redan i Mesopotamien (3500–500 f.Kr) definierades viss musik som konst och det finns skrifter som talar både om professionella musiker och liturgisk musik.

Vilka låtar har legat etta på Svensktoppen?

Rekordlistan

  • Du Är Min Man. Benny Anderssons Orkester med Helen Sjöholm. 278 veckor. …
  • Om Du Lämnade Mig Nu. Lars Winnerbäck & Miss Li. …
  • Strövtåg I Hembygden. Mando Diao. …
  • Jag Och Min Far. Magnus Uggla. …
  • Håll Mitt Hjärta. Björn Skifs. …
  • Guldet Blev Till Sand. Peter Jöback. …
  • I Did It For Love. Jessica Andersson. …
  • My Silver Lining. First Aid Kit.

Är GES en?

GES är en trio bestående av Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson och Niklas Strömstedt. Gruppen slog igenom tidigt med ”När vi gräver guld i USA” som var den officiella VM-låten 1994. Efter det har de stundvis samlats för att spela på någon scen runtom i Sverige, eller göra ett album.

Hur mycket pengar får män för 1 miljon streams på Spotify?

En lyssning på Spotify ger totalt ca 2-5 öre som alla rättighetshavare och låtskrivare delar på. Det inkluderar både royalty (2-4 öre) och Stimpengar (0,18 och 1,31 öre ). Det innebär att en miljon streams på Spotify ger totalt ca 22.000 kr. Tänk på att du också måste betala skatt på pengarna.

Vem tjänar mest på Spotify?

1. Zara Larsson. Zara Larsson är den svenska artist som har tjänat mest pengar på Spotify med svindlande 194 miljoner kronor.

Vem har sålt mest skivor i världen?

För närvarande anses The Beatles vara den bäst säljande musikgruppen baserat både på uppgivet sålda skivor och bekräftade enheter, medan Michael Jackson anses vara den bäst säljande soloartisten baserat både på uppgivet sålda skivor och bekräftade enheter.

Var bor Lena Ph?

Saga Herngren bor i Berlin i Tyskland, där Lena Philipsson var på besök tidigare i år och spelade in musikvideon till sin hit ”Maria Magdalena” tillsammans med dottern. ”ROLIG INFO: Saga min dotter har filmat, jag regisserat och så klippte vi den ihop, allt i Berlin där hon fortfarande bor.

När kom det gör ont med Lena PH?

2004 vann Lena Philipsson efter tre försök under 80-talet Melodifestivalen med “Det gör ont”, med text och musik av Orup. I den internationella finalen slutade låten på en delad femteplats.