Var bor Plura?

Var bor Plura?

Namn: Per Malte Lennart ”Plura” Jonsson. Ålder: 65 år. Bor: I Granhed. Familj: Hustrun Maria Sjöstedt, 50, och barnen Sebastian, 42, Lisa, 38, Axel, 27, och Nils, 21.

Var växte Plura upp?

Plura Jonsson växte upp i kvarteret God vän i Norrköping. I hörnet av S:t Persgatan och Kungsgatan ligger kvarteret God vän.

Vad gör Plura idag?

På det tidiga 1970-talet flyttade Plura till Stockholm, där han idag är bosatt på Kungsholmen. Han är den mest kände medlemmen i gruppen Eldkvarn, där han skriver och sjunger de flesta låtarna.

Var spelar Plura?

Välkomna till ett klassiskt Plura-gig! Vi är så glada att Plura kommer tillbaka till oss på Kajskjul 8.

Vad heter pluras orkester?

PLURA & BAND Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. I sommar blir det konserter på utvalda platser runt om i Sverige, däribland Sundspärlan i Helsingborg!

Vilken grupp var Plura med att bilda i sin hemstad 1971?

Eldkvarn är en svensk musikgrupp bildad 1971 i Norrköping. Gruppen bildades av bröderna Plura och Carla Jonsson och deras kompis Tony Thorén.

Har Plura sin skrivarlya?

Sommarspecial För många besökare är Kosteröarna synonyma med bad, nöje och båtliv. Men för Plura Jonsson, sångare i Eldkvarn, innebär Sydkoster något helt annat: att dra sig tillbaka från omvärlden.