Var är Tilde de Paula?

Hur mycket väger Tilde de Paula?

Nu kan vi berätta att hon åter är nere i sin matchvikt, 19,1 kilo. Alexandra Maric, en av tre programledare för ”NRJ in the morning”: – Vi har ju dagens rykte i programmet och det har ju varit ett enda stort tjafs om hur mycket Tilde de Paula väger. Vi kör ironi och tar upp Tildes vikt hela veckan.

Vad har hänt med Tilde de Paulas haka?

Tilde de Paula: “Den gick ur led” Då fick mannen nog och riktade ett slag mot hennes ansikte. – Då vevade han i gång ena armen, allt vad han orkade och bara pang, rakt på käken, så den gick ur led. Jag fick åka till sjukhuset, säger Tilde de Paula i programmet.

Hur mycket tjänar Tilde de Paula?

Så mycket tjänar Tilde de Paula Eby Hennes inkomst av tjänst 2020 låg på drygt 1,8 miljoner kronor, medan hennes företag T Vision AB omsatte 5,8 miljoner kronor och gjorde ett resultat på cirka 1,9 miljoner kronor före skatt för räkenskapsåret september 2019 till augusti 2020.

Vem är Tilde de Paula ihop med?

I år har det gått tio år sedan Tilde de Paula och musikern Thomas Eby, känd från bland annat Hoffmaestro och Calle Real, sa ja till varandra. Bröllopsdagen i november ska även den firas storslaget, berättar programledaren entusiastiskt. – Jag har ju jobbat på ganska mycket de senaste åren.

Hur gamla är Tilde de Paula barn?

Sönerna Elian, 21, och Zion, 20, har hon med författaren Daniel Möllberg, dottern Neami, 16, kom till under relationen med Fredrik Bjuhr. Och yngsta sonen Iliyah, 10, har Tilde ihop med nuvarande musikermaken Thomas de Paula Eby. Tilde de Paula med maken Thomas och barnen Zion, Naemi, Iliyah på biopremiär.

Hur bor Tilde de Paula?

I podcasten TV-fabriken berättade hon 2018 att hon och maken Thomas de Paula Eby valt bort att investera i en sommarstuga i Sverige, och i stället köpt en lägenhet i Palma på den spanska ön Mallorca. – Vi har unnat oss den lyxen nu, när både jag och min man jobbar ganska mycket, att äntligen köpa vårt sommarställe.

Vart har Tilde tagit vägen?

I slutet av januari tog Tilde de Paula Eby själv bladet från munnen och berättade om situationen, som skulle vara en välförtjänt långledighet men i stället präglades av karantän och snuva. ”Kraschlandade in i mina planerade semesterveckor! Rakt in i en röra av karantän, snuva, ett streck – eller två? Frisk?

Vad gör Tilde?

Diakritiskt tecken. Tilde används i exponentläge över andra tecken i bland annat spanskan (över n som i señor – så kallad muljering) och portugisiskan (över a eller o som i melão eller melões – ger nasal vokal).

Var spelas Tilde in 2022?

Tilde (TV-program)

Produktion
InspelningsplatsDjurgården
Sändning
OriginalkanalTV4
Originalvisning2021

Var är Thilde?

Tilde de Paula borta från Efter fem Tilde är tillbaka med en andra säsong av sin egen talkshow som sänds live i TV4 21.30 på lördagar. Att Tilde därmed synts mindre i Efter fem är inte så konstigt, hon har ju ett helt annat program att rodda! Vilket Hänt skrivit om.

Hur mycket tjänar en meteorolog på tv?

40 200 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet. Beloppet är uppräknat till en heltidslön utan rörliga ersättningar och bonusar.

Var bor Tilde de Paula på Mallorca?

Samma år berättade hon om lägenheten och relationen till Mallorca i podden Hasse Aro på resa. – Uppfyllt vår dröm, säger Tilde de Paula i podden samma år som hon köpt lägenheten. I podden berättar hon att lägenheten ligger i Palma, men ett par kilometer öster om centrum i ett område som inte är så besökt av turister.

Hur mycket tjänar Lotta Engberg på Bingolotto?

Vad har Lotta Engberg i lön? Det går ingen nöd på Lotta Engberg om vi säger så – men har man över 40 år i branschen så är det ju inte konstigt att ekonomin fullkomligen blomstrar. Sedan år 2015 har Lotta kunnat plocka ut en härlig månadslön på nästan 50 000 kronor i månaden, något som Aftonbladet har skrivit om.

Hur tränar Tilde de Paula?

“Jag springer, det tycker jag i och för sig inte är kul alls, men det gör jag ändå för att det är bra. Det är effektivt. Jag tränar på gym, promenerar, går på crossfitträning. Jag har testat pilates, det måste jag göra mer.

Vem är Fredrik Bjuhr?

TV 4-profilen Tilde de Paula, 33, har separerat från pojkvännen Fredrik Bjuhr, 38. – Jag har gråtit mycket, säger hon till tidskriften Mama. I en intervju med Aftonbladet Söndag i oktober berättade Tilde de Paula om kärleksproblemen med pojkvännen Fredrik Bjuhr – och att de kanske skulle separera.

Har Runar varit förlovad med Tilde?

I boken ”Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem” skriver Runar Sögaard att han i själva verket var förlovad med programledaren – och att han friade till henne år 2007. – Det är några år sedan nu. Det var en fantastisk tjej och vi var ihop ett bra tag. Vi förlovade vi oss och sedan bröts den.

Vad äter Tilde de Paula?

Tilde de Paula säger: Jag älskar pasta så jag har alltid pasta hemma – det kan man göra mycket gott vegetariskt med. Ha alltid broccoli och blomkål hemma – det är matigt! sen finns det ju vegetariskt “kött” det är gott!

Har Tilde slutat på efter 5 2022?

Han blir Tildes sidekick i nya TV4-satsningen Tilde de Paula Eby lämnade i söndags “Nyhetsmorgon” för att i stället göra programmet “Efter fem” på TV4. Nu står det klart att Axel Pileby blir hennes sidekick, skriver Expressen.

Hur många barn har hon?

Relationen till barnens pappor Sönerna Elian, 21, och Zion, 20, har hon med författaren Daniel Möllberg, dottern Neami, 16, från relationen med Fredrik Bjuhr. Och yngsta sonen Iliyah, 9, som hon har ihop med Thomas. Tilde med maken Thomas och barnen Zion, Naemi, Iliyah.

Hur har Petra Mede blivit med barn?

Petra Medes graviditet var länge okänd, men sex månader in i graviditeten kom avslöjandet. Det var när Petra gästade Nyhetsmorgon som hon bekräftade att hon var gravid med sitt andra barn. – Jag är så otroligt glad och lycklig och känner mig väldigt, väldigt privilegierad. Man tar en dag i taget.

Vem leder efter fem?

Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag.

Vilka är med i Tilde ikväll?

Efva Attling är en av gästerna i den rosa soffan hos Tilde de Paula Eby ikväll och bjuder på sig själv. Dels berättar hon hur hon och Eva Dahlgren håller kärleken vid liv, och sanningen om varför de passar så bra ihop.

Vilket land kommer Tilde de Paula ifrån?

Tilde de Paula föddes i Chile och flydde tillsammans med sina föräldrar och storebror till Sverige efter militärkuppen. För tio år sedan började hon skriva på en roman som delvis baserades på hennes och hennes släktingars liv.

Är Tilde direktsändning?

Tilde de Paula Eby med maken Thomas de Paula Eby och barnen Naemi och Ilyah. Tilde De Paula Eby friade till sin man Hoffmaestro-trummisen Thomas de Paula Eby i direktsändning.

När kommer efter 5 tillbaka?

Efter fem: Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. – tv4.se.