Vad har hänt med Yohio?

Vad har hänt med Yohio?

Artisten Yohio, eller Kevin Johio Lucas Rehn Eires som han egentligen heter, har hunnit bli 25. Han slog igenom i Melodifestivalen för åtta år sedan. Succédeltagandet i Mello blev starten på en framgångsrik karriär – och sedan dess har artisten satsat fullt ut på musiken i Tokyo i Japan där han numera bor.

Har Yohio någon flickvän?

Har du någon flickvän? – Nej.

Har Yohio barn?

Yohio efter beskedet att han gått vidare till final efter den första deltävlingen i årets Melodifestival. Han får ångest av att inte jobba – och har inte tid med förhållanden. Samtidigt längtar Yohio: – Jag har en dröm om fru och barn, säger sångaren.

Vad är Yohio känd för?

Yohio var tidigare gitarrist i bandet Seremedy….Från Wikipedia.

Yohio
BakgrundSundsvall, Sverige
Känd förHeartbreak Hotel, Melodifestivalen, Jordskott, Snövit – The Musical
GenrerRock, pop, visual kei

Var bor Yohio 2022?

Yohio bor i en tvårumslägenhet på ungefär 40 kvadratmeter i centrala Tokyo. Han älskar livet i Japan och har inte varit i Sverige på ett år men säger att han gillar och behöver båda världarna. – Det bästa med Sverige är att det är väldigt ”laid back”.

Har Yohio Skådespelat?

Här gör Yohio debut – som skådespelare. I SVT:s nya storsatsning ”Jordskott” spelar han mot bland andra Happy Jankell och Johannes Brost. – Jag provfilmade i somras, jag var ganska nervös för jag har aldrig gjort nåt sånt förut, säger han.

Har Yohio träffat Måns Zelmerlöw?

Dessutom får vi höra när Carolina Norén under veckan träffade Måns Zelmerlöw och Petra Mede som leder Eurovision Song Contest 2016.