Vad har hänt med Robyn?

Vad har hänt med Robyn?

Robyn vill inte bara jobba – hon vill leva Efter uppbrottet från Max Vitali hittade de tillbaka till varandra för en tid, och idag finns inga uppgifter om att hon träffat någon ny partner. Idag ska Robyn vara åter på banan och hon jobbar aktivt med musiken – vilket hon älskar. – Jag vill göra mer musik!

Har Robyn fått barn?

Robyn har länge varit tillsammans med konstnären och kampsportaren Olof Inger. Paret är förlovade, men än så länge har de inga barn tillsammans.

Är Robyn gift?

Robyn är bosatt i Liljeholmen i Stockholm. Hon var i flera år förlovad med konstnären och kampsportaren Olof Inger. Hon har haft en relation med Max Vitali, bror till skådespelaren Vera Vitali. Denne har regisserat flera av Robyns musikvideor.

Är Robyn svensk?

Robin Miriam Carlsson, född 12 juni 1979 i Stockholm, är en svensk popsångerska och låtskrivare. Hon är bosatt i Liljeholmen i Stockholm. Robyns föräldrar är skådespelare. Hon är dotter till regissören Wilhelm Carlsson och skådespelerskan Maria Ericson.

Varför ställer Robyn in?

Anledningen är ”ändrade omständigheter”. ”Jag är så ledsen”, skriver artisten i ett pressmeddelande. ”Det är en underdrift att säga att jag såg fram emot att spela på Way out west i sommar men omständigheterna har förändrats och jag kommer tyvärr inte kunna vara med i år”, skriver artisten i ett pressmeddelande.

Vem producerade Robyn?

Bergers genombrott kom 2010 när han skrev och producerade låten Dancing on My Own, som blev Robyns första listetta i Sverige och som vann en Grammis för Årets låt 2010.

Hur många skivor har Robyn sålt?

Namn: Robin Miriam Carlsson. Ålder: 29, född 12 juni 1979. Slog igenom: 1995 med singeln ”Do you really want me”. Debutalbumet ”Robyn is here” har sålt i över två miljoner exemplar.

Vem skrev Robyn en hit till i Mello?

Som låtskrivare. Robyn skrev Caisa-Lisa Ejemyrs tävlingslåt Du gör mig hel igen 1997.

Vilka låtar har Robyn skrivit?

Alla låtar av Robyn

#LåtTotalt antal spelningar
1Dancing On My Own26 366
2Indestructible16 734
3Hang With Me13 290
4Call Your Girlfriend13 046

Vilket artistnamn har sångerskan som slog igenom med albumet debut 1993?

Förutom att Björk gav ut skivan Björk år 1977, släppte hon 1990 jazzalbumet Gling-Gló som Björk Guðmundsdóttir & tríó Guðmundar Ingólfssonar. Men det var först med det tredje albumet, Debut (1993), som hennes definitiva genombrott inleddes.

Var tog Robyn vägen?

Robyn berättar om vägen ut från mörkret 2014-2015 nådde Robyn botten, vissa dagar var hon inte förmögen att lämna sängen. – Sen lyckades jag ta mig upp ur sängen och ta en kaffe. Kanske gå till terapin.

Hur växte Robyn upp?

Det var en gång… den 20 februari 1988, på den karibiska ön Barbados, föddes Robyn Rihanna Fenty. Den äldsta av tre barn växte upp som vilken tjej som helst från ön, sprang runt, lekte och umgicks med sina två bröder på stranden.

Vilken svensk har skrivit flest låtar?

År 2013 beräknades hans musik ha sålt i över 135 miljoner singlar. Sett till dessa siffror är Max Martin den överlägset mest framgångsrika låtskrivaren och producenten i musikhistorien.

Vem har skrivit låten Toxic?

Svenske låtskrivaren Christian Karlsson, 32, räknar med succé för Britney Spears nya album Blackout som släpps i morgon. Låtskrivardelen ”Toxic” på världsstjärnans tidigare album har hittills dragit in cirka 60 miljoner kronor.

Var skivproducent?

En av musikhistoriens mest kända och inflytelserika musikproducenter är George Martin som producerade The Beatles skivor. Andra kända musikproducenter är Phil Spector, Brian Eno och Trevor Horn. Även artisten själv kan vara skivproducenten, som Prince och Brian Wilson.

Vilket band har tjänat mest pengar?

250 miljoner eller fler skivor

ArtistUrsprungslandBekräftat antal sålda enheter
The BeatlesStorbritannien285,8 miljoner
Michael JacksonUSA244 miljoner
Elvis PresleyUSA229,1 miljoner
MadonnaUSA180,1 miljoner

Vilken är världens mest sålda skiva?

Världens mest sålda skiva genom tiderna är Michael Jacksons Thriller. Albumet som släpptes 1982 beräknas ha sålts i minst 66 miljoner exemplar i hela världen.

Vilken skiva har sålt mest i Sverige?

Carolas “Främling” är den skiva som sålt mest i Sverige någonsin.

Vilken är den bästa låten i världen?

1. Aretha Franklin: ”Respect” (1967)

Vilka artister var populära på 60 talet?

60s artister

  • The Beatles. 4 612 006 lyssnare. …
  • The Doors. 3 647 584 lyssnare. …
  • The Rolling Stones. 4 461 721 lyssnare. …
  • The Who. 3 160 898 lyssnare. …
  • The Kinks. 2 501 791 lyssnare. …
  • Jefferson Airplane. 1 833 773 lyssnare. …
  • The Beach Boys. 3 026 032 lyssnare. …
  • Janis Joplin. 1 580 346 lyssnare.

Vilka artister var kända på 60 talet?

Artister som The Beatles, The Supremes, Jimi Hendrix, Janis Joplin och The Rolling Stones regerade topplistorna och spelades flitigt på radion.

Var bor Björk?

Idag lever Björk halva sin tid i New York, den andra halvan på Island. ”Som en flyttfågel”, som hon själv har kallat det.

Hur många Robin finns det i Sverige?

Robin

Förekomst i Sverige 2017
Robin29 089365
Robbin5184
Robyn18193

Hur mycket tjänar bolaget Records?

Omsättningen under 2020 var 65 miljoner kronor, tio gånger så mycket som tre år tidigare.

Hur blev Rihanna känd?

Rihannas karriär tog fart efter hon blev upptäckt 2003 av producenten Evan Rogers. Evan har tidigare arbetat med bland andra Christina Aguilera och Kelly Clarkson. Rihanna spelade in en demoskiva tillsammans med Evan som skickades till ett antal skivbolag. Efter en audition fick hon ett skivkontrakt på Def Jam Records.

Vem är Sveriges kändaste sångare?

De svenska topplistorna domineras av svenska artister, så som popdrottningen Veronica Maggio och rapparna Einár och Dree Low. Även första platsen på listan över landets mest lyssnade låtar knips av en svensk artist och heter ”Babblarnas vaggvisa”, från barnprogramssuccén Babblarna.

Vem är Sveriges största artist genom tiderna?

Lista

Artist / BandSålda album/singlar
Avicii30 miljoner
Zara Larsson21 miljoner
Europe20 miljoner
Spotnicks18 miljoner

Vilken låt har legat längst på Billboard?

Låten från Beatles som tagit sig till förstaplatsen med högst rankning enligt Billboard är “Hey Jude” som toppade listan 9 september 1968.

Var tog Robyn vägen?

Robyn berättar om vägen ut från mörkret 2014-2015 nådde Robyn botten, vissa dagar var hon inte förmögen att lämna sängen. – Sen lyckades jag ta mig upp ur sängen och ta en kaffe. Kanske gå till terapin.

Vem producerade Robyn?

Bergers genombrott kom 2010 när han skrev och producerade låten Dancing on My Own, som blev Robyns första listetta i Sverige och som vann en Grammis för Årets låt 2010.

Vem skrev Robyn en hit till i Mello?

Som låtskrivare. Robyn skrev Caisa-Lisa Ejemyrs tävlingslåt Du gör mig hel igen 1997.