Vad hände med Lena Nyman?

Vad hände med Lena Nyman?

Skådespelerskan Lena Nyman har avlidit. – Hon avled i natt efter en längre tids sjukdom. Nu orkade kroppen inte längre, säger hennes agent Mats Nilemar på Desert AB till Aftonbladet. Lena Nyman blev 66 år.

Har Lena Nyman några barn?

Vilka som ska ärva Lena Nyman är en väl bevarad hemlighet. Svaret ligger gömt i hennes testamente som finns i ett kuvert på ett kontor i Örebro där hennes agent huserar. Men klart är att det rör sig om flera personer. – Hon hade inga egna barn men det finns syskonbarn.

Vem ärvde Lena Nyman?

Det är ännu hemligt vilka som får ärva. Hennes testamente uppges finnas i ett kuvert på ett kontor i Örebro, där hennes agent håller till. Lena Nyman har inga egna barn men det fanns enligt Aftonbladet tre syskonbarn. ”De personer som är aktuella kommer att få reda på det”, säger Mats Nilemar.

Var mig nära Lena Nyman?

Lena Nyman & Rune Andersson – Var Mig Nära – Kärleksvisor På Svenska (1974, Vinyl) – Discogs.

Var bodde Lena Nyman?

Lena Nyman föddes i Stockholm 1944 och växte upp i en liten lägenhet på Lidnersplan på Kungsholmen med sin mor, pälssömmerskan Margit Svensson, brodern Bo Nyman och i början också fadern, konstnären Lennart Nyman. När föräldrarna separerade i början av 1950-talet flyttade han till sin ateljé på Södermalm i Stockholm.

När kommer dokumentären om Lena Nyman?

I kväll är det biopremiär för en dokumentär om en av Sveriges kanske mest folkkära skådespelare genom tiderna, Lena Nyman.

Hur lång är Lena filmen?

Tekniska fakta

LjudtypLjud
FärgtypFärg
BärareDCP
Längd i minuter103 min
DialogspråkSvenska