Vad gör Maja Ivarsson idag?

Vad gör Maja Ivarsson idag?

Maja Ivarsson har turnerat världen över med The sounds och spelat med band som Foo fighters, The strokes och Panic! at the disco. Nu bor hon i en lägenhet i Malmö tillsammans med sonen Dante, 6 år. Honom fick hon 2015 tillsammans med Ben Fee.

Har Maja Ivarsson varit med i Idol?

Men när Maja Ivarsson får höra om vad som sägs i programmet blir hon märkbart irriterad. – Lustigt att de har halva Sveriges artistelit på plats och så är det ändå de som inte är där som de pratar om, säger hon när Nöjesbladet träffar henne i samband med hennes medverkan i ”Idol”.

I vilken rockgrupp är Maja Ivarsson frontfigur?

Efter fyra släppta album är The Sounds hetare än någonsin, inte allra minst i USA. I den tredje säsongen av TV-programmet Så Mycket Bättre medverkade The Sounds frontfigur Maja Ivarsson. Hits som Living in America, Seven Days a Week, Rock n Roll och Hit Me!

Vad hände med The Sounds?

Adam Schlesinger var mannen som signade The Sounds till det amerikanska skivbolaget Scratchy Records, och var producent på deras tredje platta. Den första april dog han till följd av coronaviruset, bara 51 år gammal.

Har Maja Ivarsson varit med i så mycket bättre?

Så mycket bättre – säsong 3 var den tredje säsongen av Så mycket bättre. Säsongen sändes liksom säsongen innan på TV4, och hade premiär 27 oktober 2012. Medverkande var Darin, Miss Li, Maja Ivarsson, Olle Ljungström, Magnus Uggla, Pugh Rogefeldt och Sylvia Vrethammar.

Vilket år var Miss Li med i så mycket bättre?

En av de mest kända låtarna från säsongen Vi börjar med att återvända till 2012 där bland annat Darin, Miss Li och Pugh Rogefeldt medverkade.

Vem är Maja i Anders knackar på?

Maja Ivarsson har hunnit bli 41 år gammal, och nu är hon aktuell i det senaste avsnittet av “Anders knackar på” där Anders Öfvergård hjälper svenska kändisar att renovera, piffa till och ordna i sina hem. Maja och hennes son Dante, 6, bor i en mysig 20-tals lägenhet i det lummiga området Rörsjö i Malmö.

När spelar The Sounds på kärnan?

Välkommen till en dynamisk och gemytlig underhållningsoas i Slottshagen! I listan nedan hittar du samtliga programpunkter för Grytans scen. Programmet fylls på löpande. På följande utvalda dagar kommer det att finnas bänkar placerade framför scenen: 30 och 31 maj, 3, 12, 13, 14 och 28 juni.

Hur många skivor har The Sounds sålt?

The Sounds diskografi

Utgivet material
↙Studioalbum5
↙EP-skivor1
↙Singelskivor13

När var Sylvia Vrethammar med i Så mycket bättre?

2012 – TV serie Så Mycket Bättre – TV serie Uggla medverkade i 2012 års upplaga av programserien Så Mycket Bättre tillsammans med Olle Ljungström, Miss Li, Darin, Pugh Rogefeldt, Maja Ivarsson och Sylvia Vrethammar.

Är Så mycket bättre ett svenskt koncept?

Så mycket bättre är en svensk musik- och realityshow som sänds på TV4. Programmet hade premiär 2010 och bygger på den nederländska originalidén: De beste zangers van Nederland. Konceptet går ut på att svenska artister bor och lever tillsammans under åtta intensiva dagar.

Vem ska vara med i Så mycket bättre 2022?

Tillsammans med Molly Hammar ska artisten Anna Ternheim, 43, vara värd för årets säsong. Hon är bland annat känd för låtar som ”What have I done” och sin Broder Daniel-cover ”Shoreline”. – Det känns jättespännande och nervöst, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

Vem tolkar Magnus Uggla i Så mycket bättre sommartid?

Maja Ivarsson sjunger sin gungande tolkning av Magnus Ugglas låt Sommartid i Så mycket bättre.

När spelas Så mycket bättre in 2022?

”Så mycket bättre” spelades in på Gotland i juni och sänds i TV4 hösten och vintern 2022. Här är alla artister som medverkar i årets säsong. Anna Ternheim och Molly Hammar är värdpar för årets ”Så mycket bättre” på TV4 och kommer att medverka i samtliga program.

Hur fungerar Anders knackar på?

I Anders knackar på får folkkära svenskar besök av Anders Öfvergård och under ett par dagar hjälps de åt att bygga bort problem i hemmet. Det blir närgångna och ärliga möten när allt från oavslutade projekt till djupt rotade känslor kommer fram i ljuset.

När är Anders knackar på inspelat?

Den första säsongen hade premiär 22 januari 2018, Senaste säsongen, säsong fem hade premiär den 18 Oktober 2021….Anders knackar på

Produktion
Originalvisning22 januari 2018–
Externa länkar
Officiell webbplats
IMDb

Vad händer på H22 idag?

Se godbitar från H22 City Expo Live

 • Till rymden och tillbaka på en timme när Jessica Meir kom till Helsingborg. …
 • Här samlas innovationerna – och soptunnan som inte var så smart. …
 • Hur smakar Sveriges bästa street food? …
 • Framtidens bostäder bjuder på smarta miljölösningar och social samvaro.

Hur många gånger har Magnus Uggla varit med i Så mycket bättre?

Kungen av trallvänliga refränger och satiriska texter är en av deltagarna i tredje säsongens Så mycket bättre.

Vilka är med i Så mycket bättre 2013?

Säsongen sändes liksom säsongen innan på TV4, och hade premiär 27 oktober 2013. Medverkande var Agnes, Ulf Dageby, Lill Lindfors, Ebbot Lundberg, Bo Sundström, Titiyo och Ken Ring. Inspelningen som pågick under nio dagar startade den 8 juni 2013 på pensionatet Grå Gåsen beläget i Burgsvik på södra Gotland.

Var på Gotland spelar man in Så mycket bättre?

Måns Zelmerlöw, 36, Molly Hammar, 26, och Nordman är några av artisterna som är på plats under pressträffen på pensionat Grå Gåsen på Gotland där inspelningen av den trettonde säsongen av TV4:s långkörare ”Så mycket bättre” pågår.

När sänds Robinson 2022?

Den 9 oktober har den nya säsongen av Robinson 2022 premiär på TV4 och TV4 Play – och vi ser fram emot att få ta del av ytterligare en spännande tävling!

Vilket år var Charlotte Perrelli med i Så mycket bättre?

Han hade ju rätt. Redan när ”Tusen och en natt” vann i Melodifestivalen 1999 var det en dammig och daterad Abba-pastisch.

Vem tolkar Helen Sjöholm i Så mycket bättre?

Helen Sjöholm tolkar Jakob Hellman – Hon har ett sätt i Så mycket bättre 2020.

Vart kan man se gamla säsonger av Så mycket bättre?

Så mycket bättre – streama online utan avbrott | C More.

Vilka är med i Så mycket bättre guldkorn?

Vilka artister och deltagare medverkar i Så mycket bättre 2022?

 • Olle Jönsson.
 • Norlie & KKV.
 • Molly Hammar.
 • Måns Zelmerlöv.
 • Nordman (Mats Wester och Håkan Hemlin)
 • Anna Ternheim.
 • John Engelbert.
 • Albin Lee Meldau.

Var är Olle Ljungström begravd?

Han hittades död i sin bostad utanför Alingsås. Den 14 juni begravdes Olle Ljungström i Hagakyrkan.

Vad hände med Olle Goop?

Travlegendaren Olle Goop är död. Han blev 78 år. Sonen Björn Goop bekräftar dödsfallet för Sportbladet. Per Olov ”Olle” Goop räknas som en av travvärldens största profiler genom alla tider och har utnämnts till Travets Hedersambassadör och är invald i travets Hall of Fame i Sverige.

Vem tolkade Ugglas Sommartid i Så mycket bättre?

Maja Ivarsson sjunger sin gungande tolkning av Magnus Ugglas låt Sommartid i Så mycket bättre.

Vem tolkar Magnus Uggla?

Ebbot Lundberg var överlägset bäst. De flesta av tolkningarna kommer även i år att tyna bort. Det verkade ju, på gott och ont, inte vara så noga längre. Men hans cover på Magnus Ugglas ”På turné” blev den bärande väggen i det sista avsnittet.