Vad gör Janne Olsson idag?

Vad gör Janne Olsson idag?

År 2006 återvände han till Sverige och anmälde sig själv till polisen. Han slapp dock åtal på grund av den långa tid som förflutit sedan brotten begicks. Olsson flyttade senare tillbaka till Sverige och har sedan 2019 en egen firma som bilhandlare, i Mörarp utanför Helsingborg i Skåne.

Hur länge höll norrmalmstorgsdramat på?

En sommardag i augusti 1973 blev fyra personer som jobbade på Kreditbanken på Norrmalmstorg tagna som gisslan av en bankrånare. Dramat innebar en stor polisinsats och pågick under fem dagar.

Vem spelar Janne Olsson?

Christoffer Nordenrot spelar bankrånaren Janne Olsson i Netflixaktuella “Clark”. Vi tog en pratstund om Jonas Åkerlunds genialitet, dagarna i bankvalvet och hur “Poesi för fiskar” hjälpte honom få drömrollen.

Vem är Kurre i Clark Olofsson?

Karaktären Kurre Räven, spelad av Adam Lundberg, är inte baserad på en specifik verklig person som många av dem andra i Clark. Däremot köpte Clark Olofsson segelbåten Saga tillsammans med en bankrånarkumpan 1975 och seglade över Medelhavet i tre månader – precis som i serien.

Var bor Clark idag?

Några samvetskval för sin vilda karriär som brottsling har han aldrig känt, enligt Amelia. När tidningen når honom befinner han sig i Belgien med en av sina söner och sin förra hustru, Marijke Demuynck. Han säger att han har fullt upp med sina ”grejer” och sin rehabilitering.