The Legend of Zelda: Ocarina of Time Unreal Engine 5-remake ser fantastisk ut i ny video; Stöder Lumen, NVIDIA DLSS

Efter att ha släppts för så många år sedan är The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time ett spel som är i stort behov av en remake av den nuvarande generationen. Istället för att vänta på att Nintendo skulle leverera en sådan remake, tog några fans på sig att utveckla en sådan remake, med några imponerande resultat.

Bland dessa remakes är den som skapats av CryZENx i Unreal Engine 4. Utvecklaren portade nu sin remake till Unreal Engine 5, komplett med stöd för Lumen och NVIDIA DLSS, och slutresultatet ser bra ut, som visas i videon nedan.

Äntligen portad till UE5 och jag ångrar mig inte ett dugg. Det finns så många nya funktioner som kan öka utvecklingen. Kan inte vänta med att dra nytta av det. Jag presenterar också den nya funktionen från UE5 som heter Lumen. Det står för Global belysning (dynamisk belysning) utan att baka något ljus.

Även projektstödet DLSS från Nvidia. Till de som har en RTX. du kan dra nytta av det och få en prestandaökning på 20 % genom att använda den från kvalitet till ultraprestanda utan förlustkvalitet.

The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time Unreal Engine 5 Temple of Time-demo är också tillgänglig för nedladdning, men bara för Patreon-supportrar. Du kan lära dig mer om projektet under rubriken här.

The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time släpptes ursprungligen 1998 på Nintendo 64-konsolen, innan den portades till andra Nintendo-system. Den enda officiella remaken av spelet har släppts på Nintendo 3DS-konsolen, med nya kontroller och nya funktioner, som förstapersonsfotografering och mer.

  • En Zelda-klassiker nu i glasögonfri 3D. Fantastiska 3D-bilder och en fullständig grafisk översyn väcker liv i en av spelets mest älskade och hyllade franchises, och lägger den imponerande världen i din handflata så att du kan utforska när du vill.
  • Nya kontroller som använder Nintendo 3DS-systemets teknologier. The Legend of Zelda™: Ocarina of Time™ 3D behåller den analoga kontrollen av originalet med Circle Pad på Nintendo 3DS, men förbättrar användarvänligheten avsevärt med ett pekbaserat inventeringssystem.
  • Att byta föremål har aldrig varit enklare eller snabbare. Spelare kan också använda funktionen för förstapersonsfotografering (kamerastyrd) med hjälp av gyrosensorn.