Team

Genom åren har Heyday blivit den pålitliga partnern för många varumärken som rekommenderar oss till sina användare för genuin och saklig information om produkter. Möt vårt kärnteam:

Lars Nilsson – Grundare

Lars Nilsson är Heydays grundare och har en fräsch inställning till verksamheten. Han grundade företaget under sin högskoletid, vid 29 års ålder. Hans kärntro har varit att skapa en plattform som skapar och publicerar innehåll som regleras av experter till förmån för allmogen.

Han har uppnått detta mål och den senaste utmärkelsen från den välrenommerade tidningen ”Techies under 30” är ytterligare en fjäder i hatten.
Han vann priset för att ha tillhandahållit premiuminnehåll till allmänna användare utan att debitera dem något.

Det har varit ett mycket unikt tillvägagångssätt där Lars har kunnat finansiera företaget genom riskkapitalbolag, vilket också hjälper honom att hålla annonserna borta från sin webbplats.

Alice Borgström – Författare

Alice Borgström är en av dagens ledande innehållsforskare. Hon fick den här taggen av en innehållsforskare efter sin banbrytande artikel i tidskriften ”Techno Content” där hon pratade om de nyare standarderna och aspekterna av skrivandet som skulle komma i denna tid.

Det är hennes stora prestation att inte bara bli publicerad utan också att få så stor uppskattning vid en ung ålder av 31 år. Hon är CCO (Chief Content Officer) på Heyday och är passionerat involverad i publiceringen av varje artikel.

Hennes fokus har varit att förstå konsumenten och deras psykologi för att tjäna den typ av innehåll som faktiskt skulle tillfredsställa dem och verkligen vara till hjälp. Hon är mycket respekterad inom det tekniska innehållsområdet och är eftertraktad för intervjuer av alla ledande tidningar.