Summer Game Fest 2022 Partner Lineup avslöjar mer än 20 deltagare

Sommarspelsfesten närmar sig med stormsteg, och den kan behöva fylla tomrummet som den inställda E3 lämnade efter sig. Det liknar Future Games Show Spring Showcase; tänkt att tillkännage helt nya IP-adresser eller spel som kommer ut, som till exempel den kommande The Time I Have Left.

Nästa månad kommer att vara där evenemanget kommer att streamas, och som du kan förvänta dig Geoff Keighley skickade en tweet om evenemangets partners, och berättade i huvudsak vilka studior som skulle dyka upp under månaden på streamen, som du kan se nedan.

En blick kan genast märkas på bland annat studior som Atlus, Capcom, 2K, Studio MDHR och SEGA, och spekulationerna kan börja gå överdrivet om vilka projekt som är planerade att visas. Till exempel tillkännagav Capcom Street Fighter 6:s existens tidigare under året, med fler nyheter under sommaren (som faktiskt kan vara här, med tanke på årstiden).

Andra kanske kommer ihåg att kommande DLC:er som Cupheads The Delicious Last Course DLC och Monster Hunter RIse: Sunbreak kommer att komma i slutet av juni också (samma dag alltså, den 30 juni). Men andra studior kan också visas som Bloober Team som nyligen ryktades arbeta på en Silent Hill 2-remake.

Atlus är också särskilt anmärkningsvärt, eftersom Persona 25-årsjubileum fortfarande pågår. Med tanke på det faktum att Persona 4 Golden portades till Steam, är det rimligt att tro att teamet kanske arbetar på en PC-port av Persona 5 Royal eller Persona 6 … eller så kanske det kommer att vara något ofarligt som släppdatumet för Persona 4 Arena Ultimaxs återställningsnätkoduppdatering. (För protokollet, det är rent spekulationer, vi säger inte att det är det kommer hända).

Andra anmärkningsvärda studior kan inkludera PlayStation, Square Enix, Skybound Games, Coffee Stain Games, Netflix, Mediatonic och Devolver Digital, så det kommer förmodligen att finnas något som alla kan gilla på Summer Game Fest. Tweeten avslutas genom att länka till evenemangets hemsida, som du kan se här. Summer Game Fest 2022 sänds den 9 juni 2022.