Silent Hill Unreal Engine 5 Remake ser ganska hemskt ut i ny 4K-video

Silent Hill-serien har ännu inte gjort sin triumferande återkomst, men alla rykten om nya bidrag i franchisen som kommer i framtiden målar definitivt upp en mycket ljus bild för fans av den klassiska överlevnadsskräckserien av Konami.

Det faktum att nya Silent Hill-spel kan komma i framtiden hindrar inte dedikerade fans från att skapa sina egna fangjorda remakes av de första bidragen i serien. TeaserPlay delade nyligen en video som visar upp sin egen remake av det första bidraget i franchisen gjord i Unreal Engine 5 som ser ganska spöklik ut, trots att staden inte har lika mycket dimma som i originalet. Du kan kolla in videon nedan.

Silent Hill Recreation i Unreal Engine 5 exklusivt av TeaserPlay, en dröm som vi hoppas kommer att gå i uppfyllelse

i den här videon kommer vi att föreställa oss Silent Hill (1999), spelet utvecklas förmodligen av Konami för PS5 och kommer att tillkännages snart

vi använde Lumen för att rendera detta och placerade kameran på en nära tredje person och försökte få in den djupa och hemska atmosfären i originalspelet i Unreal Engine, vi använde också en ovanlig redigering för att framkalla en klassisk mardrömskänsla, vi hoppas att du gillar resultat.

Som redan nämnts ryktas det om att flera Silent Hill-projekt är på gång, till exempel en Silent Hill 2-remake av Bloober Team med omarbetade pussel och nya avslutningar, och ett nytt bidrag i serien som är under arbete av en ännu inte namngiven japansk studio. Några bilder från ett av dessa projekt har också dykt upp online förra månaden. Inget av dessa projekt har ännu inte bekräftats officiellt, men i och med att Not-E3-säsongen har börjat, är det troligt att vi inte behöver vänta mycket längre för att höra mer om dem.