Samsung Galaxy Z Fold 4-specifikationer läcker i sin helhet

Vi förväntar oss att Samsung kommer att lansera Galaxy Z Fold 4 senare i år. Det borde inte komma som en överraskning att det kommer att vara den senaste och bästa hopfällbara på marknaden och även om vi redan har sett ett antal rykten om specifikationerna, har vi nu en ny läcka som visar oss ett omfattande specifikationsblad för den kommande hopfällbara och det ser bra ut.

Enligt ett tips från Yogesh Brar, Galaxy Z Fold 4 kommer att bli lika kraftfull som du förväntar dig. Enheten förväntas levereras med en Snapdragon 8 Plus Gen 1, 12 till 16 gig RAM och ett val mellan 256 eller 512 GB lagringsutrymme. Säkert att säga, du kommer att ha en imponerande enhet med kraftfulla specifikationer runt om.

Galaxy Z Fold 4 känns mycket lik föregångaren

Dessutom sägs Galaxy Z Fold 4 ha ett 4 400 mAh batteri och bara 25W snabbladdning, vilket kan vara en besvikelse för många människor. Jag hoppas dock att batteriet inte är lika dåligt med Snapdragon 8 Plus Gen 1.

En annan sak som kan göra vissa människor besvikna är det faktum att du inte får en uppgradering med skärmstorleken. Till att börja med får du en 7,6-tums 120Hz QXGA+ vikbar panel med en 6,2-tums 120Hz extern skärm.

Galaxy Z Fold 4 är också tänkt att erbjuda en 50-megapixel huvudkamera, en 12-megapixel ultra-wide shooter och en 12-megapixel 3x teleobjektiv. Dessutom förväntas du ha en 16-megapixel selfiekamera under displayen och en 10-megapixel selfiekamera på den externa skärmen. Tyvärr finns det ingen ytterligare information om huruvida vi kommer att se S Pen-facket på telefonen eller inte, men vi kommer att hålla dig uppdaterad när det finns mer information tillgänglig.