Returnal och Sackboy PC-skärmdumpar Läckage föreslår kommande release på plattformen

Sonys nästa PlayStation-portar till PC kan vara Housemarques Returnal och Sumo Digitals Sackboy: A Big Adventure.

Ryktet dök upp på GamingLeaksandRumors subredditunderbyggd av en hel del PC-skärmdumpar.

Retur

Det här är inte första gången det ryktas att Returnal och Sackboy: A Big Adventure kommer till PC. Den senare sågs faktiskt först på SteamDB för över sju månader sedan, medan den förra märktes i samma databas för bara några dagar sedan.

Returnal lanserades ursprungligen på PlayStation 5 i slutet av april 2021. Det visade sig vara det mest framgångsrika spelet någonsin gjort av Housemarque, och spelet som övertygade Sony att köpa den finska studion. Kai Powell gav Returnal 9,3 av 10 i vår recension.

Med undantag för ett slut som kraschar nästan lika hårt som Helios inträde på Atropos, kontrollerar Returnal alla märken för vad en klassens bästa roguelike bör sikta på: en spelslinga som belönar spelaren för innovation och behärskning, byte som kan samverka för att skapa några ostoppbara karaktärsbyggen, och viktigast av allt, vapen som helt enkelt känns rätt i spelarens händer. Utan tvekan är Returnal en av de finaste PlayStation 5-exklusiverna som finns tillgängliga 2021 och de som är sugna på nästa stora utmaning kan hitta mycket att se fram emot med Selenes första steg till den främmande planeten om och om igen.

Kai recenserade också Sackboy: A Big Adventure, en lanseringstitel för PS5, och betygsatte spelet 8,6 av 10.

Sumo Digitals syn på Little Big Planet-maskot har gett denna ikoniska karaktär ett stort äventyr som är bland de bästa av PlayStation 5:s lanseringstitlar. Den är lättillgänglig, full av ren glädje och till och med ett anständigt plattformsspel att starta upp. Äldre publik kan tycka att Sackboy: A Big Adventure är lite på den enklare sidan av 3D-plattformsspel, men utmaningen att jaga alla samlarkulor eller popreferenser som är utspridda över hela världen kommer att säkerställa att spelare får mycket för pengarna i detta familjevänliga äventyr. Om du har avslutat Astro’s Playroom och vill ha ännu ett lättsamt äventyr att fortsätta med dina barn, kan jag inte rekommendera Sackboy: A Big Adventure nog!