Pokemon Scarlet/Violet-trailer visar upp legendariska Pokemon Koraidon och Miraidon, 4-spelares co-op och släppdatum.

Den senaste Pokémon Scarlet/Violet-trailern har släppts och med den ser vi mer information om det kommande spelets mekanik tillsammans med en ny samarbetsfunktion som gör att tränare kan samarbeta med sina vänner för att ta sig an utmaningarna som världen har att erbjuda direkt. Trailern visar också spelets releasedatum i november 2022.

Du kan se den senaste trailern för Pokemon Scarlet/Violet nedan:

Så låt oss ta itu med den viktigaste informationen. Pokemon Scarlet/Violet kommer att släppas exklusivt på Nintendo Switch den 18 november 2022. Trailern avslöjade också utseendet på den legendariska Pokémon som kommer att dyka upp på spelets boxkonst.

Enligt Nintendo kommer den nya legendariska Pokémon (Koraidon och Miraidon) att finnas med på varje omslag till återförsäljarversionen av spelet. Titellogotyperna är utsmyckade med foliestämpelliknande design som använder dessa legendariska Pokémon som motiv. Paketen till dessa spel har ett liknande utseende som omslagen till gamla böcker och framkallar känslan av att en ny historia ligger framför sig.

Trailern visar också upp en av de nya funktionerna som kommer att finnas tillgängliga när spelet släpps. Tillsammans med seriehäften, som att handla och slåss mot Pokémon, kommer spelare att kunna utforska de olika platserna i regionen i dessa spel med upp till fyra spelare. Det stämmer, du kommer att kunna spela spelet i samarbete med fyra av dina vänner.

Två nya professorer har också visat sig hälsa spelare i deras Pokémonäventyr. Professorn som kommer att hjälpa spelare under deras resa ändras beroende på vilken version av spelet de väljer. I Pokémon Scarlet möter spelarna professor Sada och i Pokémon Violet möter spelarna professor Turo. Varje professor forskar om kunskap som gått i arv i regionen.

Pokemon Scarlet/Violet kommer att finnas tillgänglig på Nintendo Switch den 18 november 2022. Om du är sugen på ett Pokémon-liknande spel att spela, ser Temtem ut att släppas helt i september.