Om Oss

Varför kan det inte finnas en bra och okomplicerad webbplats som ger tillförlitliga recensioner om teknikprodukterna? Heyday kom till för att fylla den befintliga luckan.

Heyday är en webbplats för PPR-modeller (precisa produktrecensioner). Vårt jobb är dubbelt, vi ger dig de bästa produkterna tillsammans med exakta recensioner om dem. Vårt team har varit engagerat i produktforskning sedan starten av Heyday.

Vi tror på att ta det vetenskapliga tillvägagångssättet för produktgranskning som är ovanligt i den här branschen. Mycket erfarna skribenter arbetar med de senaste och relevanta tekniska produkterna, använder dem under en rättvis period och först sedan börjar skriva det.

Det betyder att du också hittar alla korrigeringar för dessa produkter på vår hemsida. Det kan vara vilken produkt som helst, om det har något med teknik att göra så har vi dig täckt.

Heyday förenklar din produktupplevelse, den fungerar som din pålitliga rådgivare när du köper något nytt och som en pålitlig teknikläkare när du fixar din befintliga produkt. Vårt innehåll är kurerat för den genomsnittliga läsaren, alla tekniska termer och förvirrande detaljer hålls borta från artikeln. Våra skribenter gör det tuffa jobbet att förklara produktens mekanik genom att förenkla den för dig på ett sätt som du lätt kan förstå.

Huvudkontor:

Impact Hub Stockholm,
Jakobsbergsgatan 22,
Stockholm, Sweden