När är det högsäsong i Magaluf?

När är det högsäsong i Magaluf?

Högsäsongen för den som vill festa i Magaluf och Palma Nova är Juni-Augusti, men det går även att festa under hela perioden från April till Oktober. Övriga månader håller de flesta barerna och klubbarna stängt och nattlivet är stillsamt.

Hur mycket kostar det att åka till Magaluf?

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Magaluf? ✔️ Priset för resor tur-och-retur till Magaluf varierar mellan 1 182 kr och 1 916 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Magaluf kan hitta fantastiska flyg för så lite som 499 kr.

Hur är Magaluf?

Magaluf är ett av de absolut populäraste festresemålen för skandinaviska ungdomar. I Magaluf kan man sola, bada och festa dygnet runt. Destinationen erbjuder allt man kan önska för en oförglömlig semester. Här har vi valt att samla all tänkbar information om charterklassikern Magaluf.

I vilket land ligger Magaluf?

Magaluf är inte bara ett av Mallorcas mest populära semesterorter – det är också ett av de mest populära i hela Medelhavet.

Är Magaluf bra?

Magaluf på den spanska ön Mallorca är ett av de populäraste resmålen i hela Medelhavsområdet. Under sommarmånaderna fylls Magaluf främst av fest- och solsugna ungdomar från hela Europa. Men Magaluf passar lika bra för dig som vill njuta av en avkopplande solsemester – även för dig som har med dig familjen och barnen.

När är det mest folk i Magaluf?

Under Magalufs högsäsong mellan juni och augusti domineras orten av unga, partyglada människor från hela Europa. Tillhör du den kategorin av turister är nöjesutbudet efter solnedgången oändligt.