Någon har listat Pixel 6a till salu på Facebook

Först förra veckan sågs Pixel 7-prototypen i naturen när någon på eBay sålde telefonen för ett ganska blygsamt pris. Det här är inget nytt men vi trodde inte att Pixel 6a, den kommande budgettelefonen från Google också skulle dyka upp långt före det officiella releasedatumet som fortfarande är en månad bort. Nåväl, detta har hänt på Facebook, den här gången.

Nils Ahrensmeier från Technik News hittade en Facebook Marketplace-listning för Google Pixel 6a. Listan finns inte längre, men vi har bilderna, och ja, dessa är alla bilder från verkligheten.

Google kan inte ta en paus eftersom Pixel 6a dyker upp under en noteringsmånad före den officiella releasen

Du kan se Pixel 6a i texten nedan.

Enligt Ahrensmeier gjordes noteringen av samma person som nyligen laddade upp Pixel 6a unboxing-videon.

Oavsett vad fallet kan vara, är Pixel 6a inte tillgänglig på marknaden officiellt och är tänkt att förbeställas från 21 juli, senare i år, med försäljning som börjar den 28 juli. Så den som har händerna på enheten/enheterna verkar vara i besittning av detaljhandelsenheter snarare än prototyper. Innan du börjar söka efter listor på internet är det värt att notera att det finns en chans att Google kan fjärrrensa dessa enheter, men vi kan inte vara säkra.

För de som inte vet kommer Pixel 6a med en blygsam prislapp på 449 $ och kommer att använda samma Tensor-chipset som finns i Pixel 6-serien. Telefonen har också en 6,1-tums FHD+ 60Hz OLED-skärm, 6 gig RAM, ett 4 410 mAh batteri och en dubbel 12-megapixel bakre kamera.

Onödigt att säga att telefonen är en imponerande enhet, särskilt med tanke på hur den erbjuder samma hårdvara som den dyrare Pixel 6-serien, men vi är inte säkra på hur gränserna kommer att läggas ihop.