Marvel’s Spider-Man kommer till PC den 12 augusti 2022; Miles Morales kommer också till PC

Marvel’s Spider-Man lanserades 2018 och välkomnades med utbredd hyllning till den grad att det fanns DLC-kapitel, en komplett extrakampanj i Miles Morales (som var en PS5-lanseringstitel), och nu är en uppföljare på gång. Ganska bra uppslutning för det, allt taget i beaktande.

Bortsett från ett konstigt remastrat ansikte, den remastrade versionen av Marvels Spider-Man är inte klar ännu, tack vare versionen 2 juni 2022 av Sonys State of Play livestream. Den relativt korta livestreamen hade lite av en bomb att släppa; det hyllade PlayStation-exklusivet skulle landa på Steam och Epic Games Store i år, med en ny trailer. Du kan se den trailern nedan.

Så, spelet lanseras i augusti på PC, med all dess DLC inkluderad; The City That Never Sleeps-passet, dess olika kostymer och berättelseuppdrag, såväl som den tidigare nämnda Miles Morales-expansionen. Fans av Miles Morales kampanj får dock vänta lite. Den huvudsakliga remastrade upplevelsen kommer att släppas den 12 augusti, så mycket vi vet.

Miles Morales release på PC kommer dock att vara närmare slutet av året, hösten 2022 (runt slutet av Q3~Q4 2022), och Sony kommer förmodligen att ge en mer detaljerad förklaring av det spelets release på PC när det är närmare släpp. Utgivningen av denna duologi på Steam och Epic gör dock att det uppstår lite frågor.

Hur är det med den kommande Spider-Man 2? Tja, i verkligheten kommer det förmodligen fortfarande att vara en exklusiv PS5 och PS4 vid lanseringen, men kanske, bara kanske, kommer den att släppas tillsammans med konsolsläppen. Spider-Man Remastered är för närvarande ute nu på PlayStation 5 och PlayStation 4. Den kommer att släppas den 12 augusti på PC via Steam och Epic Games Store. Spider-Man: Miles Morales är för närvarande tillgänglig nu på PlayStation 5 och PlayStation 4. Den kommer att släppas på PC via Steam och Epic Games Store.