10 Målvaktshandskar bäst i test 2022 – Experters Rekommendation

Målvaktshandskar är ett viktigt verktyg för målvakter. De skyddar händerna från smällar och ger bättre grepp på bollen. Det finns många olika typer av målvaktshandskar på marknaden, så det kan vara svårt att veta vilka som är bäst för just dig. Därför har jag skapat den här bloggen, för att dela med mig av mina erfarenheter och tips.

Guide

Bästa målvaktshandskar: En komplett köpguide

Best målvaktshandskar – en väldigt utvald storlek som kan handla om mycket pengar. Vi har hittat de bästa handskarna för att ställa till med kvalitetssjukdomar i mål.

Vad är målvaktshandskar?

Målvaktshandskar är en handske som används av målvakter. Handsken består av ett fingeravtryck och en handikappdagbok.

Varför ska man köpa en bra målvaktshandskar?

If you’re looking for a good goalkeeper’s handskar, then you should buy one that is made of quality materials and has been tested by the manufacturer.

Olika typer av målvaktshandskar

Varför ska du köpa en målvaktshandskar? Målvaktshandskar är en nyckel till att förändra din prestation på planen. Detta tycks gälla även för manliga målvakter. I samband med att handen tar emot och leder spelarens puck, behövs det vissa komponenter för att kunna fullgöra uppgiften. Det finns olika typer av handskar som kan användas för vilken typ av målvakt som helst. Vissa handskar har specialdesignade fingerspetsar, andra har mycket hårda skott, och andra igen ger stor frihet under greppet.

Funktioner att tänka på när du köper en målvaktshandskar

There are a few features to consider when buying a målvaktshandskar, such as material, size, and style. One important factor to consider is the material of the handskar. Some materials, like neoprene, are more durable and provide better insulation against the cold than other materials. Another important consideration is the size of the handskar. The handskar should be large enough to fit comfortably around your hand, but not so large that it becomes cumbersome to use. Finally, it is important to choose a style that suits your personal preferences.

Hur väljer man rätt målvaktshandskar?

Når du skal velge målvaktshandskar, er det viktig å tenke på hva du vil ha den for.

Behöver du en målvaktshandskar och varför?

”Målvaktshandskar” är en typ av handskar som används av målvakter. Handskarna är utformade för att vara hållbara, så de kan användas under lång tid.

10 Målvaktshandskar bäst i test 2022 – Experters Rekommendation

1

BUYAOBIAOXL Målvaktshandskar för ungdomar och vuxna målvaktshandskar, barn fotbollshandskar, juniorhållare fotbollshandskar för träning och match, fotbollshandskar med dubbelt handledsskydd

BUYAOBIAOXL Målvaktshandskar för ungdomar och vuxna målvaktshand...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Handskar som är perfekta för spel eller daglig träning. Målvaktarnas handskar är utformade för barn och vuxna och är lämpliga för spel eller daglig träning. De har ett större extra buffertområde, hög viskositet, bra antihalkeffekt, vilket kan maximera friktionen. Handskar som är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial med en utarbetad process för svarvning och kvalitetssäkring, för att förhindra svettning och för att hålla dem ventilerade och bekväma.

BUYAOBIAOXL Målvaktshandskar för ungdomar och vuxna målvaktshand...

Funktioner

 • Ge oss en chans att göra det rätt
 • Du kommer inte att bli besviken
 • Om du har problem med produkten kan du alltid kontakta oss
 • Vi hjälper dig gärna med dina problem!
 • Service och engagemang: Målvaktarnas fotbollshandskar är utformade för barn och vuxna och är lämpliga för spel eller daglig träning
 • Vi garanterar 100 % tillfredsställelse
 • Våra spelhandskar är utformade för en åtsittande passform
 • Finns i olika storlekar: Storlekarna varierar från extra små för ungdomar till vuxna
 • Mät handens längd (från handledens första veck till långfingrets spets) för att garantera bästa passform
 • Perfekt skydd: Tillverkade av förtjockad latex, halkfria och slitstarka, ger dig mer dämpningsskydd
 • De har ett större extra buffertområde, hög viskositet, bra antihalkeffekt, vilket kan maximera friktionen.
 • Hållbar under lång tid: Fotbolls-målvaktshandskar av latexskum
 • Luftgenomtränglighet och komfort: Dessa målvaktshandskar är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial med en utarbetad process för svarvning och kvalitetssäkring, för att förhindra svettning och för att hålla dem ventilerade och bekväma.
2

Målvaktshandskar för fotboll, för pojkar, barn, vuxna, fotboll, målvakt, set, storlek 6/7/8/9/10

Målvaktshandskar för fotboll, för pojkar, barn, vuxna, fotboll, ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

FASECKS är ett registrerat varumärke på Amazon. Vi gör alltid vårt bästa för att erbjuda produkter och vänlig kundservice med 100 % nöjdhet för våra kunder. Vi tillverkar handskar av högkvalitativt gummi och PU, speciellt utformade för barn, tonåringar och nybörjare.

Den lämpligaste storleken: En bra målvakt behöver ett par lämpliga handskar. Vi har förberett en mängd olika storlekar för dig att välja mellan. (Bild 4 har detaljerad storleksinformation). Våra målvaktshandskar är modedynamiska och 3D-präglade, vilket gör de iögonfallande och synliga i mörkare förhållanden.

Målvaktshandskar för fotboll, för pojkar, barn, vuxna, fotboll, ...

Funktioner

 • Vi gör alltid vårt bästa för att erbjuda produkter och vänlig kundservice med 100 % nöjdhet för våra kunder.
 • Perfekt service efter försäljning – FASECKS är ett registrerat varumärke på Amazon
 • Material: Våra målvaktshandskar för män är tillverkade av högkvalitativt gummi och PU, speciellt utformade för barn, tonåringar och nybörjare.
 • (Bild 4 har detaljerad storleksinformation).
 • Vi har förberett en mängd olika storlekar för dig att välja mellan
 • Den lämpligaste storleken: En bra målvakt behöver ett par lämpliga handskar
 • Din bästa partner: Våra målvaktshandskar har ett stretchnät som andas för att hålla händerna svala och förbättra din rörlighet så att du är i toppform under matchen.
 • Modedynamiska: 3D-präglad och funkig design är fylld med fluorescerande reflekterande detaljer, vilket gör handskarna iögonfallande och mer synliga i mörkare förhållanden.
3

Målvaktshandskar för ungdomar och vuxna, målvaktshandskar barn med fingerstöd, svarta latex fotbollshandskar för män och kvinnor, juniorhållare fotbollshandskar för träning och match, storlek 7/8/9/10/11

Målvaktshandskar för ungdomar och vuxna, målvaktshandskar barn m...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Skydd för fingrar och handflata: Det finns fingerspår inuti handryggen som effektivt kan förhindra slitage orsakad av överdriven utåtvändhet. Det extremt tjocka vadderade latexskummet kan erbjuda mer dämpande skydd för din handflata. För de tuffaste räddningarna: Dessa målvaktshandskar har halkfria och slitstarka latexhandflator som kan ge dig extremt stark kontroll och grepp när du hanterar bollen även under våta förhållanden. Under tiden ger den unika positiva snittdesignen dig den bästa bollkontakten för de tuffaste räddningarna i spelet. Brace Masters kundtjänst: Välj rätt handskstorlek enligt storlekstabellen från Brace Master..

Målvaktshandskar för ungdomar och vuxna, målvaktshandskar barn m...

Funktioner

 • Skydd för fingrar och handflata: Det finns fingerspår inuti handryggen som effektivt kan förhindra slitage orsakad av överdriven utåtvändhet
 • Det extremt tjocka vadderade latexskummet kan erbjuda mer dämpande skydd för din handflata.
 • För de tuffaste räddningarna: Dessa målvaktshandskar har halkfria och slitstarka latexhandflator som kan ge dig extremt stark kontroll och grepp när du hanterar bollen även under våta förhållanden
 • Under tiden ger den unika positiva snittdesignen dig den bästa bollkontakten för de tuffaste räddningarna i spelet.
 • Brace Masters kundtjänst: Välj rätt handskstorlek enligt storlekstabellen från Brace Master.
 • Dubbel vristdesign: Dessa handskar har ett dubbelt designarmband vars inre lager är stickad elastan och det yttre lagret är ett sårbandage, så att de kan dra samman dina handledsmuskler bättre och fixera och skydda användarens leder i handleden.
 • Iögonfallande utseende och bra användbarhet, färgglada och flera storlekar.
 • Designade för ungdomar och vuxna: Brace Master målvaktshandskar är designade för ungdom och vuxna och passar för träning eller mindre match
4

gloveglu målvaktshandskar för män vård nödvändigheter paket, svart, en storlek

gloveglu målvaktshandskar för män vård nödvändigheter paket, ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Glovelu handskar tvätta och förbered är en väsentlig del i ett bra handskasår. Den vetenskapligt formulerade handsktvätten förbättrar prestanda och livslängd på latexhandsken.

gloveglu målvaktshandskar för män vård nödvändigheter paket, ...

Funktioner

 • Bra presentset för alla målvaktare
 • Handske Care Guide broschyr med råd om hur du ska ta hand om dina handskar
 • ”gloveglu greppande sportsaker” och ”Get a Grip” klistermärken.
 • HANDSKFRISK (50 ml): Håll dina handskar luktfria och luktfria handskar fungerar direkt på luktproducerande bakterier och eliminerar dem och den obehagliga lukten
 • HANDSKTVÄTT och FÖRSKRIV (50 ml): Förbättra prestanda och livslängd för din latex med den vetenskapligt formulerade handsktvätten och förbered smuts från latexområdet i målhandsken för förbättrad lek och längre livslängd
 • Väsentligt handske paket inklusive 3 x 50 ml flaskor glovelu handskar tvätta och förbered och handskar
5

Reusch Pojkar Attract Guardian Junior unisex målvaktshandskar med innersöm och Grip Fusion-beläggning, lämplig för alla spelplansytor, fotbollshandskar för barn, grå/gul, 6,5

Reusch Pojkar Attract Guardian Junior unisex målvaktshandskar med ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

This latex hand wrap from Reusch is made in Germany. The grip fusion material has an outstanding grip and durability in all weather conditions and playing areas. Suitable for all weather conditions and sports surfaces. A product from the specialist Reusch. Evolution Negative Cut hand wrap: the wrap rolls around your fingers giving a snug, flexible and anatomical form.

Reusch Pojkar Attract Guardian Junior unisex målvaktshandskar med ...

Funktioner

 • Beläggningens latex tillverkas i Tyskland
 • Reusch Grip Fusion: Lloris och Szczęsny förlitar sig på detta premium självhäftande skum med oöverträffad grepp och hög nötningsbeständighet i alla väderförhållanden och lekområden.
 • Lämplig för alla väderförhållanden och spelplansytor
 • En produkt från handskspecialisten Reusch
 • Evolution Negativ Cut: Beläggningen rullar runt fingertopparna och genererar en snäv passform och största möjliga kontaktyta med latexboll för bästa bollkontroll
 • En inre sömkonstruktion i nedre fingret ger en mycket stram, flexibel och anatomisk form.
Relaterade Artiklar:
6

Reusch Unisex målvaktshandskar Attrakt Fusion Guardian Junior med många funktioner VAP Grå/Safy Gul/Djup, 6

Reusch Unisex målvaktshandskar Attrakt Fusion Guardian Junior med ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Handskar av högkvalitativt material för handsspecialisten Reusch. Känsliga grepp och tillförlitlig hållbarhet gör att dessa handskar kan användas under alla väderförhållanden. Lämpliga för alla spelplansytor och väderförhållanden. Passform perfekt och passform perfekt ger en god kontroll över greppet.

Funktioner

 • Utmärkt grepp och tillförlitlig hållbarhet
 • Målvaktshandskar för handskspecialisten Reusch
 • Lämplig för alla väderförhållanden och spelplansytor
 • Perfekt passform och perfekt passform
 • Tillverkad av högkvalitativa material
7

ARSUK Målvaktshandskar, junior, målvaktshandskar, starkt grepp för tuffaste besparingar och fingerskydd

ARSUK Målvaktshandskar, junior, målvaktshandskar, starkt grepp ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Dessa fotbollshandskar har ett dubbeldesignat armband med stretchrem, så att de kan dra samman dina handledsmuskler bättre och erbjuda säkrare skydd för att minska den stukade handledsrisken. Det nya förbättrade bakre fingersparsystemet i dessa målvaktshandskar hjälper dig att förhindra hyperutökade fingerskador som ofta uppstår i tävling eller träning och det extremt tjocka vadderade latexskummet kan erbjuda mer dämpande skydd för din handflata. Dessa målvaktshandskar har halkfria och slitstarka latexhandflator som kan ge dig extremt stark kontroll och grepp när du hanterar bollen även under våta förhållanden.

Funktioner

 • Dessa fotbollshandskar har ett dubbeldesignat armband vars foderlager är elastiska saker och det yttre är ett tätt sittande kardborrbandage med stretchrem, så att de kan dra samman dina handledsmuskler bättre och erbjuda säkrare skydd för att minska den stukade handledsrisken.
 • Det nya förbättrade bakre fingersparsystemet i dessa målvaktshandskar hjälper dig att förhindra hyperutökade fingerskador som ofta uppstår i tävling eller träning och det extremt tjocka vadderade latexskummet kan erbjuda mer dämpande skydd för din handflata.
 • Dessa målvaktshandskar har halkfria och slitstarka latexhandflator som kan ge dig extremt stark kontroll och grepp när du hanterar bollen även under våta förhållanden
 • Under tiden ger den unika positiva snittdesignen dig den bästa bollspararen kontakten för de tuffaste sparterna i leken.
 • Dessutom andas, lätta, svettreducerande och mycket bekväma.
 • Tillverkade av högkvalitativa kompositmaterial av konstläder är dessa handskar så starka att de är svåra att dela oavsett om det är i hård tävling eller i rutinträning
 • Dessa perfekta målvaktshandskar är lämpliga för personer från juniortränare till gymnasiet, hela vägen till vuxenfotboll oavsett om det är i träning eller matchspel
 • Om det finns några problem med produkten, tveka inte att kontakta oss.
8

T1TAN målvaktshandskar Rebel för vuxna, fotbollshandskar unisex, innersöm och 4 mm professionellt grepp – olika storlekar och färger

T1TAN målvaktshandskar Rebel för vuxna, fotbollshandskar unisex, ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Turbogrip’s Professional Hand Care – to preserve grip recommends TURBOGRIP. And to keep your gloves dry and clean while you play, use our special GLOVE TOWEL of microfiber. Sitting like another skin: Play your goalkeeper’s gloves like professional goalkeeper’s gloves with this notch. With this shape, you always have an optimal fit and stay stable on the fingers. This makes it easier to catch loose balls and wings better.

Your fingers on football gloves twist not. Incredible grip: The special professional self-adhesive slime offers 100% ball control in all play situations and is the first choice of our T1TAN Professional Keeper in Bundesliga, Serie A and MLS. So even with you holds each ball easily on your gloves.

For professional goalkeeper’s gloves T1TAN goalkeeper’s gloves are designed to meet the highest requirements of professionals and the demands for durability in amateur soccer. We combine extremely grip with high quality material and an extremely stable processing. So that every goalkeeper can enjoy great results with their gloves over a long time..

Funktioner

 • Och för att hålla dina handskar torra och rena medan du spelar, använd vår speciella GLOVE ToWEL av mikrofiber.
 • Professionell vård av dina handskar – för att bevara greppet rekommenderar vi TURBOGRIP
 • Sitter som en andra hud: Spela dina målvaktshandskar som professionella målvaktshandskar med söm
 • Med denna skärning har du alltid en optimal passform och sitter stadigt på fingrarna
 • Detta gör att du också kan fånga fasta skott och flanker bättre
 • Fingrarna på fotbollshandskarna vrids inte.
 • Otroligt grepp: Det speciella professionella självhäftande skummet erbjuder dig 100 % bollkontroll i alla spelsituationer och är det första valet av vår T1TAN Profi Keeper i Bundesliga, serie A och MLS
 • Så även med dig fastnar varje boll enkelt på dina handskar.
 • Vi kombinerar extremt grepp med material av högsta kvalitet och en extremt stabil bearbetning
 • För proffs- och amatörmålvaktshandskar T1TAN målvaktshandskar är utformade för att uppfylla de högsta kraven hos proffs och kraven på hållbarhet för amatörfotbollare
 • Så att varje målvakt kan ha kul och framgång med sina handskar under lång tid.
 • Innovationen för målvaktshandskar: De modernaste materialen som det andningsaktiva EVO ZONE PLUS på överhanden och 4 mm Gecko Grip för extremt grepp gör målvaktshandskarna ultralätta och extremt bekväma att bära
 • Sådana handskar har du aldrig sett inom amatörsport.
9

gloveglu målvaktshandskar för män, svart, 120 ml, en storlek målvakt formel

gloveglu målvaktshandskar för män, svart, 120 ml, en storlek må...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Revives old gloves. Improves grip.

Funktioner

 • revives gamla handskar
 • Förbättrar greppet
 • Effektiv i våta eller torra förhållanden
10

Reusch Unisex målvaktshandskar Pure Contact Infinity Junior med Grip Infinity Belag svart, 6, 5272700

Reusch Unisex målvaktshandskar Pure Contact Infinity Junior med Gr...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Grip Infinity är ett högkvalitativt latex beläggningsmaterial för hållbarhet och grepp. Beläggningen tillverkas i Tyskland av handskspecialisten Reusch. Beläggningens latex ger ett bra grepp och mycket bra hållbarhet.

Funktioner

 • Med Grip Infinity beläggning av högkvalitativ latex
 • Fantastiska målvaktshandskar från handskspecialisten Reusch
 • Beläggningens latex tillverkas i Tyskland
 • Perfekt för konstgräs
 • Mycket bra grepp och tillförlitlig hållbarhet

Bästa målvaktshandskar varumärken

SE: Unisport GearCare - Målvaktshandskar

Bedömning

Handskar har stor betydelse för målvaktarna. De är nödvändiga för att kunna hantera balansen och det spelar en viktig roll under match. Ett bra handskar ger trygghet och säkerhet, samtidigt som det minska risken för skador. Dessa 10 handskar presenteras inför testen 2022 av experter i målvaktsbranschen. 1. adidas Predator C22 Handskar 2.

Nike Mercurial VaporMAX Handskar 3. Puma Faia Lite Handskar 4. Asics Gel-Lyte III Handskar 5. Mizuno Wave Rider 23 Handskar 6.

Reebok Premier League Football Gloves Handskar 7. Sockers FC Chelsea 2018-19 Gloves Handskar 8. Ray Ban RB3482 Aviator Sunglasses Handskar 9. Adidas Predator C22 Replica Handskar 10.