M2 Mac mini och Mac mini Tower-listor sågs hos onlineåterförsäljare en dag innan WWDC 2022 officiellt drar igång

Med WWDC 2022 som förväntas starta om en dag, välkomnas vi med ytterligare en dos spekulationer eftersom en populär onlineåterförsäljare vid namn B&H Photo har listat två outgivna Apple-produkter. Även om keynoten som är planerad att hållas i morgon främst är inriktad på framtida mjukvarusläpp, har det förekommit några fall där företaget har proppat i några hårdvaruprodukter.

Båda listorna sågs av 9to5Mac, men tyvärr tillhandahölls ingen bild för M2 Mac mini eller Mac mini Tower, vilket förväntades. Mac mini Tower nämner Apples M1 Pro SoC som en del av dess inre, men det finns ingen annan värdefull information. När det gäller äktheten av dessa listor har det funnits platshållarsidor tidigare, men de produkterna har aldrig förverkligats, så det finns en stor chans att historien upprepar sig vid detta tillfälle.

M2 Mac mini-lista

Med alla rapporter som kommer in relaterade till WWDC 2022, uppgav en av dem att endast M2 MacBook Air med ett omdesignat chassi kommer att tillkännages vid keynoten. Tack vare några detaljerade renderingar vet vi att den kommande bärbara Mac-datorn kommer att anlända med ett hack i toppen, tillsammans med en MagSafe-kontakt, plus olika färger för att tilltala en större demografi. Utöver det tror vi inte att Apple kommer att fortsätta med några andra förhandsvisningar än programvara.

Eftersom det kommer att finnas en stor mängd mjukvaruförhandsvisningar att visa för publiken imorgon, kan det bli en överbelastad händelse om det finns mer att visa upp. Ming-Chi Kuo har redan sagt att Apples AR-headset och realityOS inte kommer att förhandsgranskas på WWDC 2022, vilket tyder på att eftersom dess officiella release fortfarande är månader bort, kan andra konkurrenter härma dess design och mjukvarufunktioner, och därmed föra ut sin egen iteration till marknaden tidigare .

Lista över Mac mini Tower

WWDC 2022 startar på måndag klockan 10.00 Pacific, och vi kommer att ha alla uppdateringar för dig då, så håll utkik.

Du kanske också vill kolla in.