Ladda ner ny bakgrundsbild för iOS 16, iPadOS 16 Beta för alla enheter

Den nya betaversionen av iOS 16 och iPadOS 16 är nu tillgänglig för nedladdning och det är även den nya tapeten som följer med.

Den nya iOS 16 och iPadOS 16 Beta Wallpaper är nu tillgänglig för nedladdning

Vid det här laget är det helt enkelt ett faktum att Apple kommer att leverera en ny tapet med varje ny iOS- eller iPadOS-version. I år är inte annorlunda och du kan uppleva den nya tapeten genom att helt enkelt ladda ner de nya betaversionerna till dina enheter.

Men du behöver inte göra det eftersom tapeten har rivits ur själva programvaran och gjorts tillgänglig för nedladdning för alla runt om i världen. Oavsett om du har en iPhone, iPad, Android, PC eller Mac kan du ladda ner den och ha den live i bakgrunden för den kommande tiden.

Om du vill ladda ner tapeten i dess högsta kvalitet utan att förlora ett enda uns pixel, se till att ladda ner den härifrån. Om du inte vandrar runt och tittar på pixlar, klicka bara på tapeten nedan och ladda ner den på det sättet. Men kom ihåg, zip-filen är uppenbarligen av högre kvalitet jämfört med den som är inbäddad här.

Bortsett från själva tapeten kan du självklart fortsätta och ladda ner iOS 16 beta och iPadOS 16 beta till en kompatibel enhet också. Det är inte något allt kan gå vidare och göra eftersom det bara är tillgängligt för utvecklare. Du kan också gå med i betafesten genom att betala Apple $99 och få fullständig betaåtkomst. Men kom ihåg att detta är extremt instabil programvara och det finns massor av saker som kan gå fel när du kör den dagligen.

Därför rekommenderas det starkt att du installerar uppdateringen på en reservenhet, om du har en liggande. Ännu bättre om du kan vänta tills några betaversioner kommer först innan du installerar iOS 16 eller iPadOS 16 beta. På så sätt kommer de flesta av buggarna att strykas ut och du är redo för smidig segling.

Vila är helt och hållet ditt kall.

När du är här, kolla in följande också: