Ladda ner: iOS 15.6 och iPadOS 15.6 Beta 2 släppt

Registrerade utvecklare kan ladda ner och installera iOS 15.6 och iPadOS 15.6 beta på sin iPhone och iPad. Apple har också släppt andra programuppdateringar.

Beta 2 av iOS 15.6 och iPadOS 15.6 nu tillgänglig för iPhone- och iPad-utvecklare

När vi närmar oss iOS 16 och andra stora programvaruversioner, släpper Apple de senaste uppdateringarna av sin för närvarande tillgängliga offentliga programvara. Idag har företaget släppt den andra betaversionen av iOS 15.6 och iPadOS 15.6 till utvecklare och uppdateringen är tillgänglig direkt.

Du måste ha en tidigare beta installerad för att kunna installera den nya uppdateringen. Om du gör det, gå till Inställningar > Allmänt > Programuppdatering och ladda ner uppdateringen härifrån. Det kan ta ett tag att ladda ner och installera så ha tålamod.

Förutom iOS 15.6 och iPadOS 15.6 har Apple även släppt den andra betaversionen av macOS 12.5 Monterey, watchOS 8.7 och tvOS 15.6. Det rekommenderas starkt att du går vidare och installerar de nya betaversionerna omedelbart eftersom nya prerelease-versioner tenderar att fixa många underliggande buggar. Detta säkerställer också att du får högsta prestanda, utmärkt batteritid och mer.