iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura, watchOS 9 Public Betas kommer att släppas nästa månad

Apple tillkännagav nyligen sina senaste mjukvaruuppdateringar för iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura och watchOS 9 vid sitt WWDC-evenemang. De senaste uppdateringarna kommer med en uppsjö av framåtriktade tillägg. Medan utvecklarbetan är tillgänglig för nedladdning, uppgav Apple vid sitt event att den offentliga betan för iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura och watchOS 9 kommer att släppas nästa månad. Scrolla ner för att läsa mer information om ämnet.

iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura och watchOS 9 Public Beta släpps i juli på kompatibla enheter

iOS 16 och iPadOS 16 är stora uppdateringar med tanke på antalet främre funktioner som de har på bordet. iOS 16 kommer att förbättra låsskärmen med widgets och anpassning medan iPadOS 16 kommer att vara nya multitasking-förbättringar för iPad med Stage Manager. Om du är en utvecklare kan du ladda ner den senaste versionen av Apples nya programuppdateringar på kompatibla iPhone- och iPad-modeller just nu från Apples utvecklarcenter,

iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura och watchOS 9 offentlig betaversion

Men om du inte är en utvecklare kan du behöva vänta en månad för att kolla in Apples kommande mjukvaruuppdateringar för iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura och watchOS 9. Apple säger att de nya versionerna kommer att finnas tillgängliga nästa månad. Dock nämndes inga konkreta detaljer. Om du inte är bekant kommer iOS 16 att finnas tillgängligt på iPhone 8 och nyare modeller. watchOS 9 kommer att finnas tillgängligt på Apple Watch Series 4 och nyare modeller. iPadOS 16 kommer att finnas tillgänglig på 5:e generationens iPad, iPad mini 5, iPad Air 3 och alla iPad Pro-modeller enligt Apples hemsida.

iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura och watchOS 9 offentlig betaversion

Det här är allt som finns, gott folk. Vi kommer att dela mer information så snart vi har ett ord om när Apple kommer att släppa iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura och watchOS 9 till allmänheten. Hur gillade du de nya uppdateringarna? Dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna.