Hur mycket har Börje Salming tjänat?

Hur mycket har Börje Salming tjänat?

Börje är stolt över sina proffsår, men konstaterar också hur han tjänade 550 000 dollar under det sista året i Toronto, där han gjorde en oförglömlig karriär, men att skillnaden är stor mot i dag då en annan svensk succéback, Niklas Lidström, har en årslön på 7 450 000 dollar.

Hur många stygn i ansiktet har Börje Salming?

Börje Salming har kanske flest ärr i hockeyvärlden. I alla fall det värsta, det han fick när en Detroitspelare trampade honom i ansiktet med skridskor. Då fick han sy 300 stygn i hela ansiktet. För Kossornas planet avslöjar han hur det ligger till med de 600 ärren egentligen, de som det brukar talas om.

Vad kostade Börje Salmings lägenhet?

Börje Salmings lägenhet kostar nästan 12 miljoner Paret Salming har bott i lägenheten i ungefär fyra år, då de flyttade från sin stora villa i Vaxholm som såldes för nästan 24 miljoner kronor. Penthouset på Gärdet säljs av mäklaren Niclas Behrer och har ett utgångspris på 11 995 000 kronor.

Vem äger företaget Salming?

Salming Sports AB ägs av Vätterleden Invest AB som är ett familjeägt industri- konglomerat med huvudsäte i Göteborg.

Var bor Salming?

Förutom sin gedigna hockeykarriär har Salming även sitt modemärke, skönhetsmärke och han har skrivit ett gäng kokböcker. I dag bor han tillsammans med sin fru Pia i en toppmodern lägenhet i Nacka Strand, Stockholm.