Hur man tittar på Apples WWDC 2022-evenemang live på iPhone, Apple TV, Mac, Android och Windows PC

Apple kommer att vara värd för sitt WWDC 2022-evenemang måndagen den 6 juni där det kommer att finna det lämpligt att tillkännage en uppsjö av mjukvaruuppdateringar för olika enheter. Vi förväntar oss att Apple kommer att presentera sin kommande iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, watchOS 9, tvOS 16 och mycket mer. Dessutom är det möjligt att företaget också kommer att tillkännage ny hårdvara vid evenemanget. Om du inte är säker på hur du ska titta på evenemanget på din iPhone, iPad, Mac, Apple TV, Windows PC eller Android-enhet kommer vi att meddela dig hur du gör det.

Så här tittar du på Apples WWDC 2022-evenemang live på vilken enhet som helst måndagen den 6 juni

Keynote av Apples World Wide Developer Conference kommer att livestreamas över hela världen. Om du inte är bekant med mekanismen kommer vi att meddela dig hur du kan se Apples WWDC 2022-evenemang live på din iPhone, iPad, Apple TV, Mac, Windows PC eller en Android-enhet. Följ bara instruktionerna nedan.

Youtube

Apple kommer att livestreama sitt WWDC 2022-evenemang på YouTube. Alla enheter som kan spela upp YouTube-videor kommer att ha tillgång till Apples live keynote måndagen den 6 juni. Apple har redan lagt till en livestream-lista över WWDC 2022-evenemanget på sin YouTube-sida. För din enkelhet har vi bäddat in videon nedan, så att du kan se evenemanget här.

iPhone, iPad, iPod Touch

Om du vill se Apples WWDC 2022-evenemang live på din iPhone, iPad eller iPod touch, gå helt enkelt över till Apples sida för livestream i Safari. Se till att dina enheter kör den senaste versionen av iOS.

Mac

Du kan se WWDC 2022-evenemanget live på din MacBook, iMac, Mac mini eller någon annan Mac genom att navigera till Apples sida för livestream använder Safari. Du kan också ladda ner Apple Developer-appen från Mac App Store för att se evenemanget och andra utvecklarsessioner från evenemanget. Apple Developer-appen är endast kompatibel med Mac-datorer som kör macOS 10.15 eller nyare versioner.

Så här tittar du på Apple WWDC 2022-evenemang live på iPhone, Mac, iPad, Apple TV, Windows och Android

Apple TV

Du kan använda appen Events på din Apple TV för att se Apples WWDC 2022-evenemang live på måndag. Appen har redan uppdaterats med listan. Gå helt enkelt över till Titta nu-kategorin och välj WWDC 2022 för att se den live.

Så här tittar du på Apple WWDC 2022-evenemang live på iPhone, Mac, iPad, Apple TV, Windows och Android

Windows 10 och Windows 11 PC

Om du råkar ha en bärbar dator som kör Windows 10 eller Windows 11 kan du se Apples WWDC 2022-evenemang live genom att följa länken nedan. Se till att du öppnar länken från Microsofts Edge Browser. Allt du behöver göra är att kopiera och klistra in länken i Edge Browser.

https://www.apple.com/apple-events/event-stream/

Android-enhet

Att se Apples WWDC 2022-evenemang live på din Android-enhet är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att starta YouTube-appen på din telefon eller surfplatta och navigera till Apples officiella kanal. Du kommer att kunna se evenemanget live utan någon lösning.

Det här är allt som finns, gott folk. Evenemangets höjdpunkt kommer att vara iOS 16 och iPadOS 16. Det har tidigare ryktats om att plattformen kommer att medföra ändringar i Notifications och låsskärmen på iPhone och olika multitasking-förbättringar för iPad. Vi kommer att täcka evenemanget flitigt, så se till att hänga med.

Dela din upplevelse med oss ​​i kommentarsfältet nedan.