Hur lång tid tar det att åka hissen i Burj Khalifa?

Hur lång tid tar det att åka hissen i Burj Khalifa?

På en minut tar världens snabbaste hiss med dig upp till 124:e våningen med svindlande vyer över Dubai. Burj Khalifa är 163 våningar högt. I Dubai gillar man att ligga på topp, vad det än gäller. Självklart har man också sett till att knipa förstaplatsen när det kommer till höga byggnadsverk.

Kan man bo i Burj Khalifa?

Burj Khalifa är en byggnad som har många användningsområden. Bland annat finns det restauranger, ett hotell, kontorsutrymmen, observationsdäck och lägenheter som man kan bo i.

Vad finns inne i Burj Khalifa?

Byggnaden används som hotell, kontor och för bostäder. Två våningar är öppna som utsiktsplats för allmänheten, våning 125 och 148 som ligger 456 respektive 555 meter över marken, där man även kan vara utomhus på en terrass.

Hur mycket svajar Burj Khalifa?

Rakt nedanför pilar bilar förbi som små rullande myror och Dubais storslagna och höga hotell ser ut som leksaksklossar. Det känns lite overkligt – och väldigt tryggt. När det blåser svajar tornet 2,5 meter, men det är vindstilla denna gång.

Hur mycket kostar en natt på Burj Al Arab?

Överdådiga sviter Den minsta sviten är på 169 kvadratmeter och att bo en natt på hotellet kostar från ca 14 000 kronor och uppåt.

Vad finns högst upp i Burj Khalifa?

Utsikten från Burj Khalifa saknar motstycke och du kan njuta av den från inte bara ett, utan två, utsiktsdäck – At the Top som sträcker sig över både 124:e och 125:e våningen och världens högsta utsiktsdäck (555 meter upp) på den 148:e våningen.