Har Tele2 Arena tak?

Har Tele2 Arena tak?

Tele2 Arena är en modern multiarena med wifi av högsta klass, 600 digitala skärmar, Stadium Vision-teknik, transparent fasad och skjutbart tak som möjliggör evenemang året om. Arenan är Green Building-certifierad och har bland annat solceller på taket.

Hur mycket kostar det att hyra Tele2 Arena?

Mellan 500 000 och 2 miljoner kronor är en vanlig hyra för att spela på arenorna. I Stockholm och Göteborg anses kontrakten om arenahyror vara affärshemligheter.

Vilken tunnelbanestation är närmast Tele2?

Så tar du dig till Tele2 Arena på bästa vis. – Det finns flera stationer i området. Det är tunnelbanans gränsa linje som gäller. Den station som är närmst arenan är Globens tunnelbanestation, men Gullmarsplan är också ett bra alternativ, säger Lovisa Åbom på SL.

Vart ska man sitta Tele2 Arena?

Sittplats Mittlinje är de mest centrala sektionerna på Tele2 Arena som ger dig en bra upplevelse matchen igenom då du kan följa Djurgården lika bra oavsett om vi spelar mot norra läktaren eller södra läktaren. Nästan samtliga platser har varit uppbokade sedan flytten till Tele2 Arena 2013.

Vad kostar parkering Tele2 Arena?

För 130 kr kan du parkera en hel vardagskväll i Arenagaraget, från klockan 18 till 24. Lördagar, söndagar och helgdagar ger 130 kr tid till 24.00, oavsett när du kommer. Arenagaraget, som ligger under Tele2Arena, stänger alla dagar kl. 01:00.

Är taket stängt på Tele2 Arena?

Fastighetsägarna för Tele2 Arena, SGA Fastigheter (SGAF) har meddelat att taket på Tele2 Arena inte kan öppnas. Risk finns för en utetemperatur som understiger +2 grader, samt risk för snö och snöblandat regn under kvällen, ligger till grund för beslutet. Slutgiltigt beslut kom från SGAF klockan 10:00 på måndagen.