Har Sigrid Bernson fått barn?

Har Sigrid Bernson fått barn?

I en längre intervju med mama berättade sedan Sigrid mer om gravidlyckan, ljuset i tunneln efter utmattningsdimman, nyårsafton när det blev plus på stickan – och om starka kärleken till bonussonen. I lördags meddelade så paret att bebisen äntligen fötts.

Hur många barn har Sigrid Bernsson?

Sigrid och Robin har fått barn: ”Är ju såklart tokkära” Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har fått barn. Tidigt på fredagsmorgonen föddes deras son. ”Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan”, skriver Sigrid på Instagram.

Har Robin Bengtsson några barn?

På Instagram visar artisten Robin Bengtson upp sin nyfödda son. Robin har sedan tidigare även 8-åriga sonen Wille – som nu fått bli storebror. ”6/9 tidigt på morgonen så kom den här goa lilla killen ut. Vi är ju såklart tokkära och hemma väntar en väldigt nöjd och mallig storebrorsa.

Är Robin Bengtsson och Sigrid Bernson ihop?

Det råder bebislycka för Sigrid Bernson, 33, och pojkvännen Robin Bengtsson, 32, och i början av september kommer parets första gemensamma barn. Parets kärlekssaga tog fart i ”Let’s dance” och under en lång period smög de med sin kärlek bakom kulisserna av programmet.

Hur gammal är Robin Bengtssons barn?

Förra helgen visade Robin Bengtsson upp sin nyfödda son. Han har sedan tidigare 8-åriga sonen Wille – som nu alltså har blivit storebror. ”6/9 tidigt på morgonen så kom den här goa lilla killen ut.

Har Robin Bengtsson varit med i Idol?

Robin Bengtsson är med i Melodifestivalen 2022 Robin Bengtssons karriär började redan som 18-åring när han, år 2008, hamnade på en tredjeplats i talangprogrammet Idol. Men stjärnans första singel “Fired” släppes inte förrän fem år senare, under artistnamnet “B Robin”, med J-SON som gästartist.