Har Linnea Henriksson barn?

Har Linnea Henriksson barn?

Privatliv. Henriksson är tillsammans med Wille Alin som spelar gitarr i hennes band. De fick i april 2019 sitt första barn.

Hur gammal är Linnea Henrikssons barn?

Linnea Henriksson blev mamma åt sonen Rune för drygt 1,5 år sedan. Nu hyllar hon Wille, pappan till sitt barn, och delar kärleksfulla bilder föreställande pappa och son.

Var bor Linnea Henriksson?

Detta påminner mig om att jag inte postat några foton från då jag besökte henne i juni. Vi kikar lite va? Hej – här i en fin liten stuga mitt mellan Falkenberg och Halmstad bor Linnea, Wille, deras gulliga son Rune och hunden Tigge.

Vem är Linnea Henriksson tillsammans med?

Kom fyra i Idol 2010 Linneas sambo Wille Alin är trummis. Tillsammans har paret sonen Rune. Sedan år 2010, då Linnea kom fyra i ”Idol”, har hon jobbat väldigt hårt med sin karriär som sångerska och låtskrivare.

Vem pratar Linnea Henriksson om i sitt sommarprat?

Artisten Linnea Henriksson berättar i sitt sommarprat om en vän, som hon delade musikdrömmar med, som tog livet av sig blott 30 år gammal, skriver Expressen. Avskedet var smärtsamt, men fick henne även att reflektera över branschens baksidor.

När var Linnea Henriksson med i Idol?

Linnea Henriksson delar Idoljuryn i två läger under hennes audition i Idol 2010. Linnea Henriksson sjunger All the small things under hennes audition av Idol 2010.

Vilka sommarpratare är bäst 2022?

Utmärkta sommarprat 2022

 • P-A Åhlén, biolog – jakt och viltvård. …
 • Robert Aschberg, journalist – kul att lyssna på om vad som formar en människa. …
 • Alexander Abdallah, skådespelare – Bra upplägg, subtila och uppenbara poänger. …
 • Anis Don Demina, influencer, dj, artist – lite fängslande trots att det bara handlade om hans liv.

Vad handlar Zara Larssons sommarprat om?

Zara har fått regeringens Musikexportpris och har varit gäst hos Jimmy Fallon i ”Tonight show”. I sitt Sommar pratar Zara Larsson om hur hon har under pandemin, då allt jobb sattes på paus, har gått i terapi och börjat ta fram andra känslor än ilska.

Vem vann Idol 2010?

Jay Smith, vinnare av Idol 2010.

Vem har gjort flest sommarprat?

Gösta Knutsson var sommarvärd 42 gånger, Maud Reuterswärd 34 gånger, Georg Eliasson 28 gånger, Pekka Langer 26 gånger, Carl-Uno Sjöblom och Lars Ulvenstam bägge 22 gånger, Bengt Feldreich och Carl-Olof Lång bägge 21 gånger.

Vem är Bengt Einar Johansson?

Bengt Einar ”Sotarn” Johansson valdes av lyssnarna till Lyssnarnas Sommarvärd 2022. Som ung pojke var han med om en olycka. Senare blev han entreprenör i turistbranschen, idrottare och kommentator av bland annat traktorpulling, volleyboll och forspaddling.

Kan man lyssna på gamla sommarpratare?

Jag vill lyssna på gamla sommarprogram. Var hittar jag dem? Vi har lagt upp många gamla sommarprat på vår hemsida. Du hittar de antingen här i en alfabetisk lista eller här i kronologisk ordning.

Vart tog Jay Smith vägen?

Efter Idol valde Jay Smith att gå sin egen väg. Han vägrade spela in en soloskiva med nytt material, som vinnaren egentligen ska göra, utan krävde att få fortsätta spela med sitt dåvarande band Von Benzo. Samtidigt hade han vissa åtaganden som Idol-vinnare. – Det var upp- och nedvända världen.

Vem har lyckats bäst efter Idol?

Det här gör alla gamla Idolvinnare idag

 • Daniel Lindström vann första säsongen av Idol. …
 • Agnes Carlsson vann andra säsongen av Idol. …
 • Markus Fagervall vann tredje säsongen av Idol. …
 • Marie Picasso vann fjärde säsongen av Idol. …
 • Kevin Borg vann femte säsongen av Idol. …
 • Erik Grönwall vann sjätte säsongen av Idol.

Vem vann första Idol i Sverige?

Daniel Lindström, vinnare av Idol 2004.

Vilket är det mest lyssnade Sommarpratet någonsin?

Pär Lernström och Oscar Magnusson är de mest lyssnade värdarna i Sommar i P1 i år. Därmed är det två far- och sonberättelser som toppar listan. På söndagen satte artisten Linnea Henriksson punkt för årets upplaga av Sommar i P1.

Vilka sommarpratare är bäst?

Björn Natthiko Lindeblad 26 juni 2020 Men det är hans senaste från 2020 som blivit mest hyllat.

Vilka är de bästa Sommarpraten?

Här är de 40 bästa sommarpraten genom tiderna

 • 1 / 40. Carina Bergfeldt. …
 • 2 / 40. Tommy Ivarsson. …
 • 3 / 40. Björn Natthiko Lindeblad. …
 • 4 / 40. Louise Linder. …
 • 5 / 40. Uje Brandelius. …
 • 6 / 40. Ison Glasgow. …
 • 8 / 40. Morgan Allsing. …
 • 9 / 40. Mouna Esmaeilzadeh.

Hur gammal är Bengt Einar Johansson?

Detta är Bengt Einar Johansson. Ålder: 67 år. Familj: Lever själv.

Vilka är sommarpratare i p1 2022?

Juli

 • juli Edvin Ryding, skådespelare – Lyssna här!
 • juli Christian von Koenigsegg, vd, grundare sportbilsmärket Koenigsegg – Lyssna här!
 • juli Charlotte Kalla, längdskidåkare – Lyssna här!
 • juli Felicia Nestler, student – Lyssna här!
 • juli Amat Levin, journalist, författare – Lyssna här!

Var kan man lyssna på sommarpratarna?

Sist ut för den här sommaren är det artisten och låtskrivaren Linnea Henriksson som sommarpratar. Det kommer att handla om livets alla svängar och avfarter. Lyssna i appen Sveriges Radio Play.

Hur laddar man ner sommarpratare?

Välkommen till mitt Sommar, om livet som vapeninspektör för FN. Producent: Sara NygrenVill du få poddar, nyheter och direktsänd radio på ett ställe, ladda ner appen Sveriges Radio Play via https://sverigesradio.se/artikel/sveriges-radio-play.

När kommer sommarpratarna 2022?

Här är Lyssnarnas sommarvärd 2022 Lyssnarnas sommarvärd sänds den 13 juli och i år är det Bengt Einar ”Sotarn” Johansson, 67 år, som röstats fram.

I vilken kanal sänds sommarpratarna?

Sommar i P1 sänds varje dag klockan 13 i Sveriges Radio P1, mellan den 25 juni och 21 augusti. Redan tisdagen den 31 maj presenterades Lyssnarnas sommarvärd. Övriga sommarvärdar presenterades vid en presskonferens den 9 juni 2022.

När vann Jay Smith Idol?

Smith vann Idol 2010, efter att den 10 december ha vunnit över Minnah Karlsson i finalen i Globen. Hans första solosingel var “Dreaming People”, och han släppte albumet Jay Smith den 19 december 2010. Han medverkar även på de båda samlingsalbumen från Idol 2010 och sjunger låten “All I Need is You”.

Vad gör Sibel Redzep idag?

Numera arbetar hon på ett skivbolag i Stockholm där hon skriver låtar och jobbar med ett flertal stora artister, både svenska och internationella. Mest stolt just nu är hon över ”How long” som Sibel skrev till artisten Tove Lo och som användes i den populära HBO-serien ”Euphoria”, med miljonpublik.

Vilka kom tvåa i Idol?

Säsongsinformation

SäsongSändningsdatumTvåa
Säsong 11 (2015)17 augusti – 4 december 2015Amanda Winberg
Säsong 12 (2016)22 augusti – 9 december 2016Rebecka Karlsson
Säsong 13 (2017)21 augusti – 8 december 2017Hanna Ferm
Säsong 14 (2018)20 augusti – 7 december 2018Kadiatou Holm Keita

Vart tog Nadja Holm vägen?

Fakta: Nadja Kasanesh Holm Gör: Artist som slog igenom i Idol 2020 där hon stod som vinnare av hela tävlingen. Aktuell: med musikalen The bodyguard, där hon gör rollen som Rachel Marron. Premiär på Chinateatern i Stockholm den 8 september 2022.

Vart tog Daniel Lindström vägen?

Men därefter har det varit ganska tyst om den rödhåriga artisten, som valde att lägga fulltidsartisteriet på hyllan, och istället börja jobba med annat. 2020 rapporterade Hänt att artisten var vd-assistent på ett medicinsktekniskt företag. Daniel Lindström 2004.

Hur man söker till Idol?

Ansöker gör du på tv4.se. Där kan du antingen ladda upp eller länka till en video där du sjunger – detta räknas som din digitala audition. Om du är en av de som går vidare till nästa steg kan du sedan bli inbjuden att göra en digital audition inför idol-redaktionen.

I vilka länder finns Idol?

Idols

LandNamnTV-kanal
ArabförbundetSuper StarFuture
ArmenienHaj SuperstarShant TV
BelgienIdool 2003, Idool 2004VTM
BrasilienÍdolos BrasilienSBT

Kan man läsa sommarprat?

Lyssna på Sommarvärdarna 2022 Hela listan. Lyssna på Sommarvärdarna 2022 igen. Eller lyssna ikapp.

Hur många lyssnare har Sommar i p1?

Mest spelade artister i programmen (antal spelningar) Totalt har 3 miljoner personer lyssnat på årets sändningar någon gång under sommaren, i radio eller digitalt, vilket motsvarar 35,7 procent av befolkningen. 2021 låg samma siffra på 3,2 miljoner.

Hur avslutar man ett sommarprat?

Du kan avsluta med dessa tips: ▪ Vad blir följderna och lösningen och vad händer sen? Kanske har du en knorr eller en poäng i slutet. Du kan även avsluta med ett talesätt som knyter an till innehållet. Du kan även väva ihop slutet med den mening du började med.