Här är när Apples WWDC 2022-evenemang startar i din lokala tidszon

Apple är planerad att stå värd för sitt WWDC 2022-evenemang måndagen den 6 juni. Företaget kommer att lansera sina efterlängtade programuppdateringar för utvecklare och ge resten av oss en tjuvtitt. Vi förväntar oss att företaget kommer att tillkännage iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, watchOS 9, tvOS 16 och mycket mer. Dessutom misstänker vi också att företaget kommer att finna det lämpligt att tillkännage ny hårdvara, möjligen nya MacBook Air. Om du inte är bekant med starttiden för WWDC 2022-evenemanget för din lokala tidszon eller region där du bor, kommer vi att göra det enklare för dig.

Kolla in Apples starttid för WWDC-evenemang i din region eller lokala tidszon

Apples öppningskonferens för WWDC 2022 börjar måndagen den 6 juni kl 10:00 PDT. Evenemanget kommer att livestreamas från Apple Park och vem som helst kan se det online. Observera att starttiden för WWDC 2022-evenemanget varierar för varje tidszon. Kolla in hur du kan se WWDC 2022 livestream på vilken enhet som helst.

Om du inte är säker har vi sammanställt listan över regioner med avseende på starttiden för WWDC 2022-evenemanget. Allt du behöver göra är att hitta din region från tabellen nedan och notera tiden intill. När du har noterat tiden, rensa helt enkelt ditt schema och vänta på att Apple tillkännager nya programuppdateringar och eventuellt nya MacBook Air-modeller.

Apple WWDC 2022 Live Event Starttid i din lokala tidszon eller region

Om du inte hittar din bostadsregion eller din lokala tidszon, gå helt enkelt över till Tid och datum webbplats för att ta reda på starttiden för WWDC 2022-evenemanget. Vi kommer att bevaka evenemanget live i detalj, så se till att hänga med.

Det här är allt som finns, gott folk. Tror du att Apple kommer att presentera sin kommande omdesignade MacBook Air med ett M2-chip imorgon? Dela dina förväntningar med oss ​​i kommentarsfältet nedan.