Galaxy Z Flip 4-specifikationsläcka visar en blygsam uppgradering jämfört med föregångaren

Bara några dagar efter att specifikationerna för Galaxy Z Foid 4 läckte ut i sin helhet har vi nu hela specifikationen för Galaxy Z Flip 4. Samsung kommer att släppa två hopfällbara enheter senare i år med Flip 4 som en mer prisvärd variant samt mer utilitaristisk också.

Med det sagt kommer Galaxy Z Flip 4 inte att skilja sig så mycket från Z Fold 4 när det gäller specifikationerna. Visst, du förlorar en skärm till förmån för en enda, vikbar clamshell-kropp, men jag föredrar personligen den här designen framför Fold 4 eftersom den är mer fickan.

Galaxy Z Flip 4 är en blygsam uppgradering med uppdaterade specifikationer

Med det sagt kommer spec-läckan från Yogesh Brar, som delade med sig av specifikationen för Fold 4 för ett par dagar sedan. Du kan ta en titt på hela specifikationsbladet nedan.

Som du kan se i specifikationerna ovan förväntar du dig en 6,7-tums FHD+ Super AMOLED-skärm med en 120Hz uppdateringsfrekvens med en 2,1-tums yttre skärm. Galaxy Z Flip 4 skakar också ett Snapdragon 8 Plus Gen 1-chip med 8 gig RAM. När du går vidare tittar du också på en kombination av 128 spelningar och 256 gig RAM.

På optiken sägs telefonen ha en 12-megapixel huvudkamera och en 12-megapixel ultrabred kamera med en 10-megapixel selfiekamera på framsidan. Telefonen sägs köra Android 12 baserat på One UI 4.

Galaxy Z Flip 4 sägs också ha ett 3 700 mAh batteri, med stöd för 25W trådbunden och 10W trådlös laddningsstöd.

Ärligt talat, tittar du på dessa specifikationer, du tittar inte på något som är banbrytande. Men om du är bekant med Galaxy S22 Ultra är det säkert att säga att du redan visste att detta skulle hända.

Samsung kommer att avslöja dessa hopfällbara enheter senare i år, någon gång i augusti. Vi kommer att se fler läckor när vi går framåt. Håll ögonen öppna för mer.