10 Födelsedagskort bäst i test 2022 – Experters Rekommendation

På den här bloggen får du tips på hur du kan skapa dina egna unika och personliga födelsedagskort. Du kommer att hitta en mängd olika idéer och inspiration, allt från enkla kort till mer avancerade projekt. Oavsett om du letar efter något enkelt att göra hemma eller vill beställa tryckta kort, så hoppas vi att du hittar det du söker här!

Guide

Bästa födelsedagskort: En komplett köpguide

Är du intresserad av att köpa ett bra födelsedagskort? Här har vi samlat all information som du behöver för att hitta det perfekta kortet.

Vad är födelsedagskort?

Födelsedagskort är ett kort som används för att betala förskott på födelsedag.

Varför ska man köpa en bra födelsedagskort?

If you’re planning on celebrating your birthday in style, why not go all out and buy a good födelsedagskort? These cards come in a variety of different designs and can be personalised with your name and the date of your birthday. Not only are they a great way to show off your personal style, but they also make for great gifts.

Olika typer av födelsedagskort

När man fyller 18 år kan man välja mellan ett födelsedagskort med det vanliga motivet ”en gång i livet” eller ett kort som specificerar specifika dagen. Här ska vi ta upp de två vanligaste typerna av födelsedagskort: 1) Födelsedagskort med motiv – ofta kallas detta ”vanliga kort”. Det finns olika motiv som t ex sol, hav och stjärnor. Dessa kort kan användas till allt från att presentera sig inför familjen och vännerna på en specifik dag, till att ge en liten extrapresent till någon du älskar. 2) Kort som specificerar dagen – oftast används detta om man vill presentera sig själv under en specifik dag.

Funktioner att tänka på när du köper en födelsedagskort

När du ska byta födelsedagskort kan det vara värt att tänka på några features som kan vara viktiga att ta i beaktande. Kortet bör ha en längd på 4-6 cm och en bredde på 2,5-3 cm.

Hur väljer man rätt födelsedagskort?

När du ska bestämma dig för vilket födelsedagskort att välja kan det variera mycket.

Behöver du en födelsedagskort och varför?

Ett födelsedagskort är ett kort som ges till någon som är född. Det kan vara till en familjemedlem, vänner, arbetskamrater eller andra.

10 Födelsedagskort bäst i test 2022 – Experters Rekommendation

1

Hallmark Födelsedagskort för födelsedag, motiv: Shoebox humor

Hallmark Födelsedagskort för födelsedag, motiv: Shoebox humor...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Hallmark Studio skolåda är ett roligt födelsedagskort som representerar ytterligare ett för dem att tänka .. eller inte.. på deras speciella dag. Mått: 17,3 x 11,9 cm, inom brittisk standardstorlek.

Det är din födelsedag, ohhhh ja baby! Hur håller du gitarren? Insida: Think inte för hårt på din födelsedag .. bara firande. Enfärgat vitt kuvert.

Hallmark Födelsedagskort för födelsedag, motiv: Shoebox humor...

Funktioner

 • Livet är fullt av frågor, och detta roliga födelsedagskort från Hallmark Studio skolåda representerar ytterligare ett för dem att tänka ..
 • på deras speciella dag.
 • eller inte..
 • Mått: 17,3 x 11,9 cm, inom brittisk standardstorlek
 • bara firande.
 • Det är din födelsedag, Åh Yeah! Det är din födelsedag, ohhhh ja baby! Hur håller du gitarren? Insida: Think inte för hårt på din födelsedag ..
 • Enfärgat vitt kuvert
2

CHRORINE Grattis på födelsedagskort sortiment inkluderar 20 kort med 20 kuvert

CHRORINE Grattis på födelsedagskort sortiment inkluderar 20 kort ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

I den här produkten finns 20 snygga kort som innehåller 2 av varje design i förpackningen. Kortet är gjorda med lim och har en matt finish för att enkelt skriva ditt eget personliga tackmeddelande. Förpackningen innehåller 20 tomma kuvert.

CHRORINE Grattis på födelsedagskort sortiment inkluderar 20 kort ...

Funktioner

 • Tryckt på 250 gsm papperskort, vikt storlek: 17,5 cm x 12 cm/6,89 tum x 4,72 tum
 • Självhäftande kuvert, gjorda med lim, storlek: 18,2 cm x 12,5 cm/7,16 tum x 4,92 tum
 • 10 snygga mönster, 2 av varje design i förpackningen, alla med matchande vita kuvert
 • Förpackningen innehåller: 20 unika snygga kort, 20 tomma kuvert
 • Insidan av kortet tomt med en matt finish för att enkelt skriva ditt eget personliga tackmeddelande
3

12 x födelsedagskort multipack – flerpack grattis på födelsedagskort med 6 designer – multipack med 12 födelsedagskort för henne – vackert födelsedagskort multipack

12 x födelsedagskort multipack – flerpack grattis på födelseda...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Denna underbara uppsättning blommiga födelsedagskort är perfekt för alla dina födelsedagar! De individuella kortstorlekararna gör att de passar perfekt varje person och kuvertet ingår. Det finns 12 födelsedagskort i multipacken vilket innebär att du kan skicka hem lite extra stil med dig på din födelsedag!

12 x födelsedagskort multipack – flerpack grattis på födelseda...

Funktioner

 • Glöm aldrig en födelsedag med denna underbara uppsättning blommiga födelsedagskort!
 • Individuella kortstorlekar: 127 x 178 mm
 • Födelsedagskort multipack
 • Kuvert ingår
 • Multipack med 12 födelsedagskort med 6 designer
4

papercrush Popup-kort födelsedag “Happy Birthday-kaktus” – roligt 3D-födelsedagskort för barn (flickor, pojk) – roligt gratulationskort till barns födelsedag, popup-kort för födelsedag

papercrush Popup-kort födelsedag Happy Birthday-kaktus – rol...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Här kommer en produktbeskrivning från detta populära popup-kort: 3D-popup-kortet är ett fantastiskt roligt och kreativt presenter till nästa födelsedag. Detta kaktuskort innehåller en mängd olika effekter som kan upplevas av de nyfikna. Enkelt att använda, med enkel handbredd som gör det lätt att uppfinna egna presentationer. ÖverraskningseFFEKT!.

papercrush Popup-kort födelsedag Happy Birthday-kaktus – rol...

Funktioner

 • Högsta kvalitet – våra popup-kort är tillverkade av högkvalitativt italienskt papper som ger maximal stabilitet och hållbarhet
 • Regelbundna kontroller garanterar optimal kvalitet.
 • Handgjorda – var och en av våra fällbara kort är ett litet konstverk: De enskilda delarna i 3D-kortet har klippts med laser och sammansatts i fint hantverk för detta popup-kort.
 • ÖverraskningseFFEKT – Endast när du öppnar gratulationskortet utvecklas papperkaktusarna och en imponerande 3D-effekt skapas En kreativ presentidé till nästa födelsedag som kommer att minnas länge.
 • Gratulera dina nära och kära med detta roliga kaktuskort.
 • Oavsett om det är stora eller små, unga eller gamla
 • Ge bort en present – med detta 3D-födelsedagskort kommer du att få lysande ögon hos vänner och familj
5

UK Greetings 535790-0-1 Födelsedagskort för henne, 178 x 127 mm, Flerfärgad

UK Greetings 535790-0-1 Födelsedagskort för henne, 178 x 127 mm, ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Här kommer en produktbeskrivning från vårt födelsedagskort för damer. Födelsedagskortet ingår och har en kortstorlek på 178×127 mm. Kortet är utformat som ett vackert födelsedagskort meddelande att den speciella dagen är händelsen. Inredningen av den här typen av födelsedagskorts har alltid varit en populär inredningsmetod bland många. Njut av din speciella dag och skicka dina lyckönskningar med ett sånt kort!.

UK Greetings 535790-0-1 Födelsedagskort för henne, 178 x 127 mm, ...

Funktioner

 • Kuvert ingår
 • Kortstorlek: 178 x 127 mm
 • Ett vackert födelsedagskort för henne med delikata handplockade ängsblommor är det perfekta sättet att skicka dina lyckönskningar på din speciella dag.
 • Inredning: Öka dig goda tider och ha kul med minnena på din födelsedag; njut av din speciella dag.
 • Födelsedagskort för damer.
Relaterade Artiklar:
6

Central 23 – Roligt födelsedagskort – ‘Happy Birthday To My Otter Half’ – Födelsedagskort för make, fru, pojkvän eller flickvän – levereras med roliga klistermärken

Central 23 - Roligt födelsedagskort - Happy Birthday To My Otter ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Här har du en produktbeskrivning från ett festkort med tom insida. Det innehåller ett personligt meddelande, en rolig tipsark och klistermärken. Kortet är 145 x 145 mm och levereras med ett 150 x 150 mm kuvert, förseglat i en återvinningsbar polypåse.

Funktioner

 • Tom insida – Lämnar gott om utrymme för dig att skriva ditt eget personliga meddelande – se bara till att det är trevligt! Vi inkluderar också ett roligt tipsark för att hjälpa dig att skriva det perfekta kortet! ⤞
 • HÖG KVALITET – Tillverkad och tryckt i Storbritannien på tjockt 300 gsm kort En söt design som levereras med ett högkvalitativt kuvert och tillverkat med hållbara material för att minimera miljöpåverkan
 • Vi uppdaterar alltid våra klistermärkesdesigner för att vara det bästa för ditt kort, så klistermärkena kan variera från bilden.
 • KLISTERMÄRKEN – Vi inkluderar också ett roligt centralt 23-klistermärkespaket för att öka din kreativitet och göra kortet personligt
 • Lyckligt födelsedagskort – födelsedagar är den bästa tiden att fira och känna sig tacksamma för livets gåva
 • Så varför inte ge den du älskar något som kommer att få ett leende i deras ansikte?
 • STORLEK – detta festkort är 145 x 145 mm och levereras med ett 150 x 150 mm kuvert, förseglat i en återvinningsbar polypåse
7

Edition Seidel Premium födelsedagskort med guldprägling och kuvert. Gratulationskort biljett födelsedag man kvinna ett talesätt kort guld (G3046 SW022)

Edition Seidel Premium födelsedagskort med guldprägling och kuver...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

This beautiful, high-quality designer premium birthday cards are perfect for special occasions. With a beautiful gold printing, these cards are sure to impress. Our range of birthday cards includes greeting cards, thank you cards and more.

Funktioner

 • Vackert kort som ger en speciell uppskattning.
 • ️ Ojämförligt: En högkvalitativ designer premium födelsedagskort med fin guldprägling för högsta krav
 • ️ Seidel Verlag ..
 • Tack så mycket.
 • Se också våra andra kort och sortiment
 • vi gör trenderna
 • Premium offsettryck
 • Det är ett dubbelt kort/vikbart kort utan text på insidan.
 • Kortet levereras med matchande kuvert Högkvalitativ papperskvalitet tryckt i Tyskland
 • Bästa kvalitet
 • ️ Toppkvalitet: Kortets format är 11,5 x 17,0 cm
 • ️ Innovativ design: Vårt unga kreativa team designar korten med stor kärlek för vacker design.
 • Gratulationskort Födelsedag anteckningskort Presentkort
 • Födelsedagskort, Gratulationskort till födelsedagen – kort till födelsedagen – vykort till födelsedagen – födelsedagskort set – födelsedagskort sortiment – födelsedagspresent – Happy Birthday-kort – vykort – födelsedagskort – talesätt – lämplig för män och kvinnor
 • ️ Många möjligheter: att skriva själv eller perfekt som present
8

Gratulationskort födelsedag, Deesospro födelsedagskort present till dina släktingar, vänner och älskare speciella, 3D-pop up-gratulationskort med vackert papperssnitt, kuvert ingår (Grattis på födelsedagen)

Gratulationskort födelsedag, Deesospro födelsedagskort present ...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Kortet är en praktisk present som ger dig möjlighet att visa din kärlek på ett sätt som är tillgängligt för alla. Det har en mönster av vackert pappersskuren och innehåller en plats för att skriva ner dina egna ord. Kortet är 300 g/specialpapper och 250 g/holländsk vit kartong.

Funktioner

 • Ett års pengarna-tillbaka-garanti och livstids vänlig kundservice
 • Köp utan risk
 • Bästa önskan till honom/henne
 • Kortet skulle poppa upp med vackert pappersskuren mönster, det tomma utrymmet är tillgängligt för att skriva ner dina egna ord, skicka din speciella önskegåva till födelsedagen eller årsdagen.
 • Papper
 • 300 g/specialpapper för yttre papper och 250 g/holländsk vit kartong för insidopapper
 • Bästa presenten någonsin
 • Visa din kärlek den här gången.
 • Ingen annan dagpresent kan vara bättre än dina egna ord
 • 15 cm x 13 cm gratulationskort som är praktiskt att läsa
 • Kuvert ingår också, gör dig redo att överraska honom/henne?
 • En storlek passar alla
9

30. Årgång födelsedagskort popup födelsedag present gratulationskort 30-talet födelsedag 3D popup kort gratulationskort med kuvert för flickvän, fru, mor

30. Årgång födelsedagskort popup födelsedag present gratulation...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

30 år är som 18 bara med 12 års erfarenhet, roliga födelsedagsönskningar till 30 väninna, fru-födelsedag, presentidéer för 30 år. Kortet har inga ord eller hälsningar, du kan skriva med unika anteckningar och hälsningar.

Funktioner

 • Var lycklig eller dina pengar tillbaka!
 • Om du är missnöjd med ditt köp av detta födelsedagskort, tveka inte att kontakta oss
 • Vacker kvalitet och färgglada färger visar våra popup-kort.
 • Handgjord: Kortet är tillverkat av tjockt papper och är handgjort
 • Grattis på 30-årsdagen: 30 är som 18 bara med 12 års erfarenhet, roliga födelsedagsönskningar till 30 väninna, fru-födelsedag, presentidéer för 30 år.
 • Grattis på födelsedagen till 30-årsdagen: kortet har inga ord eller hälsningar, du kan skriva med unika anteckningar och hälsningar.
 • Storlek: Detta kort är 11 x 21,5 cm när det är hopfällt, med ett passande vitt kuvert
 • Som bilden visar kan du vika kortet som en gåva, vänta på överraskningsmomentet för att öppna kortet.
10

100:e födelsedagskort för kvinnor – födelsedagsflicka – grattis på födelsedagskort för 100 år gammal kvinna stor mormor barnflicka steg mamma moster, 145 mm x 145 mm hundra födelsedagskort present

100:e födelsedagskort för kvinnor – födelsedagsflicka – grat...
Vi tjänar en provision om du gör ett köp, utan extra kostnad för dig.

Beskrivning

Gratis födelsedagskort med roliga motiv från Great Nanny. Kortet är 145 mm x 145 mm och kuvert 155 mm x 155 mm, korttjocklek 360 mikron.

Funktioner

 • Great Nanny födelsedagskort från barnbarn och barnbarn, födelsedagskort för män, 100:e födelsedagskort, grattis på födelsedagen mormor kort, mamma 100:e födelsedagskort, kusin födelsedagskort.
 • STORLEKAR: Gratulationskort = 145 mm x 145 mm, kuvert = 155 mm, kortvikt 300 gsm, korttjocklek = 360 mikron
 • Vad får du: Kortet är tryckt på ena sidan och tomt på insidan så att du kan skriva ditt alldeles egna meddelande
 • Levereras med ett färgat gummerat kuvert för att komplettera designen och redo att förseglas och skickas i stolpen
 • Med 360 mikron tjock och 300 gsm har den naturliga vita ensidiga glansbrädan ett kvalitetsutseende och känsla
 • Den unika roliga designen är tryckt på en speciellt anskaffad och miljöansvarsfull bräda
 • Födelsedagskort till Great Granny, 100-års födelsedagskort för honom.
 • Tillverkad och kvalitetssäkrad i Storbritannien: Vi trycker och tillverkar alla våra produkter direkt till henne i Storbritannien så att du kan vara säker på en snabb vändning och en produkt som är skickligt gjord
 • Genom att använda det allra bästa Forest Stewardship Council-certifierade kortet är vårt kort medvetet om den ansvarsfulla förvaltningen av världens skogar – 100-årsdagskort till morföräldrar, 100-årsdagskort, födelsedagskort för män.
 • Det är därför vi använder en ensidig belagd bräda av hög kvalitet
 • INGA INKSMUDGES: Det finns inget värre än att skriva inuti ett kort för att upptäcka att den blanka ytan gör att bläcket kladdar
 • Mormor födelsedagskort, födelsedagskort till bästa vännen, söt, 100:e födelsedagspresenter för män, 100:e födelsedagspresenter för farmor, födelsedagskort till mamma.
 • Den obelagda sidan absorberar mer av bläcket från din penna för att göra det till en minne blott
 • Inte bara för födelsedagspresenter till flickor, detta kan också vara för dotter, vän, syster, kusin, barnbarn eller systerdotter.
 • Om du letar efter roliga födelsedagskort för flickor kommer detta grattis på födelsedagskort att få dem att le
 • Gör dem leende med detta fantastiska lyckliga födelsedagskort: Detta födelsedagskort av exceptionell kvalitet för honom visar ett designordspråk: Födelsedagstjej 100

Bästa födelsedagskort varumärken

Bedömning

Välkommen till 10 Födelsedagskort bäst i test 2022 – Experters Rekommendation! Här presenteras den senaste utvecklingen inom 10 Födelsedagskort och vilka kort som experterna anser vara bäst i test. Vi har bland annat hittat de kort som är mest populära bland våra läsare, men det finns också många bra alternativ som inte namnges. Så vad säger ni? Kan ni lista enbart de kort som ni tycker är bäst?