Färska 2022 MacBook Air-renderingar visar sju nya ytbehandlingar, MagSafe, ett hack i toppen och mer

Apples omgjorda 2022 MacBook Air skulle kunna få ett tillkännagivande vid den kommande WWDC-keynoten, men innan dess ger en begåvad konceptkonstnär en närmare titt på de kosmetiska förändringar som kunderna förväntar sig, för att inte tala om den bärbara Mac som visas upp i en mängd attraktiva färger.

Tidigare rykten som skrattar om designförändringar har också markerats i det senaste renderingsgalleriet

Fyra bilder publicerades av Darvik Patel som han antar är en korrekt representation av Apples kommande omdesignade 2022 MacBook Air. Vid en första anblick ser det ut som att han har gjort ett fenomenalt jobb eftersom den kommande maskinen inte bara skiljer sig markant från Apples nuvarande generation MacBook Air, det finns även flera förändringar av portarna, liksom införandet av sju olika färger , så publik som ville ha en ny finish från en anteckningsbok som denna kan gå ut och köpa en.

De största synliga förändringarna måste vara ett hack i toppen, följt av de vita ramarna i kanterna och tangentbordet, som går emot den traditionella svartfärgade layouten hos tidigare generationers modeller. Det är oklart om Apple kommer att använda den vita färgen för var och en av dessa förändringar, men tidigare rykten talade om ett hack och att 2022 års MacBook Air kommer i olika färger.

Förvänta dig tyvärr inte att den omdesignade MacBook Air kommer att få Face ID, eftersom de avancerade MacBook Pro-modellerna också var undantagna. Skärmstorleken kan öka från 13,3 tum till 13,6 tum, med möjligheten till en 14,2-tums version lagt till sortimentet. Om du tittar noggrant på renderingarna kommer du att märka införandet av en MagSafe-kontakt, som liknar den som lagts till i den nya MacBook Pro-serien. Dessutom finns det en USB-C-port precis bredvid den, tillsammans med ett 3,5 mm ljudjack.

Medan de senaste 2022 MacBook Air-renderingarna inte ger denna information, hävdade en tidigare rapport att USB-C-porten skulle stödja Thunderbolt, vilket ger framtida användare extrem mångsidighet när de ansluter olika bildskärmar, extern lagring, nav eller kringutrustning till den enda porten. Sist, men absolut inte minst, kommer den nya MacBook Air sannolikt att drivas av M2-kretsuppsättningen, som borde ge en liten prestandabump jämfört med sin föregångare, M1.

Om du uppskattar ansträngningen som gjordes för att göra dessa renderingar, kan du kolla in mer av Patels arbete genom att klicka på länken nedan.

Nyhetskälla: Darvik Patel