Fallout 5 Unreal Engine 5 Fan-Made Concept Trailer är en syn att se

Fallout 5 har ännu inte tillkännages, men detta hindrar inte hängivna fans från att föreställa sig hur spelet kommer att se ut när det äntligen kommer att avslöjas.

ENFANT FRUKTANSVÄRT delade nyligen en Fallout 5-fankoncepttrailer som visar hur nästa huvudbidrag i serien av Bethesda skulle se ut om det gjordes i Unreal Engine 5. Du kan ta en titt på den underbara videon nedan.

Vi kan inte vänta på ett nytt Fallout! Ta en titt på det här STORA materialet från olika Unreal Engine 5-rullar och -projekt och föreställ dig hur nästa Fallout 5 eller Fallout 4-uppföljare kan se ut. Maya, Substance 3D Painter, Redshift, Blender, Cinema 4D, Unigine, 3DS Max, Photoshop, Quixel Mixer, Quixel Megascans, Marvelous Designer, Character Creator, Lumen, Nanite, World Creator, Zbrush, Rokoko Smartsuit 2, Quixel Suite, 3D Substance Designer och VFX användes också.

Mycket lite är för närvarande känt om Fallout 5 och, som redan nämnts, kommer vi kanske inte att se det på ett tag, med tanke på att Bethesda fortfarande arbetar med titlar som Starfield, som nyligen har försenats till 2023. Tillbaka i november 2021Todd Howard sa att studion har en bred överblick över vad de vill att spelet ska vara men tillade inte mycket mer.

Den senaste huvudposten i serien är Fallout 4, som nu finns tillgänglig på PC, PlayStation 4 och Xbox One. Spelet har följts av Fallout 76, som även finns tillgängligt på PC, PlayStation 4 och Xbox One över hela världen.