Elden Ring Survival Mode Mod lanseras idag; Introducerar Hunger and Thirst Mechanics och mer

En ny Elden Ring-mod som lovar att göra spelet ännu mer utmanande genom att introducera ny mekanik kommer att släppas online senare idag.

Denna nya mod, kallad Survival Mode, har utvecklats av välkända modder i Souls-serien Grimrukh, kommer att introducera hunger- och törstmekanik, nya material för att tillverka och uppgradera vapen, nya botemedel mot regionspecifika sjukdomar och mer. Tilläggen låter bra på pappret, och med möjligheten att anpassa upplevelsen på olika sätt kommer alla sorters spelare att kunna njuta av den nya mekaniken utan att känna sig överväldigad av den ökade utmaningsnivån.

Grimrukh delade också en teaser-trailer som visar modden Elden Ring Survival Mode, som du kan kolla in nedan.

Elden Ring släpptes redan i februari på PC och konsoler, och det är inte bara ett av From Softwares bästa spel hittills utan också ett av de bästa open-world-spel som någonsin gjorts, som jag betonade i min recension.

Elden Ring är inte bara den bästa action-RPG som utvecklats av From Software utan en av de bästa titlar i öppen värld som någonsin gjorts. En mästerklass inom speldesign, Elden Ring är inte bara ett spel utan en episk mörk fantasiresa som ingen kommer att kunna glömma på väldigt länge.

Elden Ring är nu tillgänglig på PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S och Xbox One över hela världen.

Res dig, befläckad och vägleds av nåd för att svänga kraften i Elden-ringen och bli en Elden-herre i länderna mellan.

• En stor värld full av spänning
En stor värld där öppna fält med en mängd olika situationer och enorma fängelsehålor med komplexa och tredimensionella mönster är sömlöst sammankopplade. När du utforskar, väntar glädjen att upptäcka okända och överväldigande hot på dig, vilket leder till en hög känsla av prestation.

• Skapa din egen karaktär
Förutom att anpassa utseendet på din karaktär kan du fritt kombinera vapen, rustningar och magi som du utrustar. Du kan utveckla din karaktär enligt din spelstil, som att öka din muskelstyrka för att bli en stark krigare eller bemästra magi.

• Ett episkt drama född ur en myt
En berättelse i flera skikt berättad i fragment. Ett episkt drama där karaktärernas olika tankar korsas i Lands Between.