Elden Ring har i hemlighet gjort några av sina chefer mindre utmanande

From Software har ett välförtjänt rykte för att straffa sina spelare, men låt det inte sägas att de inte har åtminstone en bit av nåd. Som ett exempel, även om FS inte inkluderade det i sina patch-anteckningar (de måste skydda sin sadistiska representant) löser den senaste Elden Ring-uppdateringen faktiskt utmaningen för några av spelets många chefer.

Närmare bestämt verkar det som om chefsstrider som uppgiften du möter flera fiender har tonats ner, med spelare som nu är mindre benägna att bli mobbad av flera aggressiva onda samtidigt. Detta dokumenterades av YouTuber illusorisk vägg, som hittade ett antal andra hemliga ändringar som ingår i den senaste Elden Ring-uppdateringen (Miyazaki är verkligen beroende av hemligheter). De som tittar på videon kan lära sig några intressanta saker om förändrat fiendebeteende, den illusoriska väggen med ”50 träffar” som folk pratade om och mer. Kolla in det själv nedan.

Om du vill ha det officiella ordet om den senaste Elden Ring-uppdateringen kan du få hela patch-anteckningarna för ver. 1.04, här. Har du inte testat spelet än? Det är verkligen värt smärtan, som Wccftechs Francesco De Meo stavade i sin sällsynta 10 av 10 recension…

Jag försökte hårt för att hitta några fel i Elden Ring, men hur mycket jag än försökte, kunde jag inte hitta några utöver vissa tekniska problem som utvecklarna kunde fixa via patchar. Jag är övertygad om att perfektion inte finns och att det alltid går att förbättra, men jag kunde verkligen inte komma på något som Elden Ring kunde ha gjort bättre. Elden Ring är inte bara den bästa action-RPG som utvecklats av From Software utan en av de bästa titlar i öppen värld som någonsin gjorts. En mästerklass inom speldesign, Elden Ring är inte bara ett spel utan en episk mörk fantasiresa som ingen kommer att kunna glömma på väldigt länge.

Elden Ring är tillgänglig nu på PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 och PS5.