Är Högdalen orten?

Är Högdalen orten?

Högdalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun….

Högdalen
KommunStockholm
KommunområdeSöderort
StadsdelsområdeEnskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde
DistriktVantörs distrikt

Vad har hänt i Högdalen idag?

Kvinnan förs till sjukhus med ambulans. Mannen, som är i 60-årsåldern, grips misstänkt för misshandel och olaga hot. Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna.

Hur är det att bo i Bandhagen?

Bandhagens centrum var verkligen trevligt fram till slutet av 90-talet då det började läggas ned: bank, postkontor, bankomat, Konsumbutik, apotek, en massa mataffärer och trevliga butiker försvann. Idag har vi ett mycket bra apotek, en mycket dyr matbutik, ett konditori och ett par kvarterskrogar.

Vilken linje är Högdalen?

Högdalen är en station inom Stockholms tunnelbana i stadsdelen Högdalen i Söderort som trafikeras av Gröna linjen och ligger mellan stationerna Bandhagen och Rågsved. Avståndet från station Slussen är 7,3 kilometer.

Är Stockholm en farlig stad?

Listan nedan visar Sveriges farligaste platser. I topp ligger statsdelen Norrmalm i Stockholm. Lugnast är det i Robertsfors kommun.

Var är bra att bo i Stockholm?

Populära stadsdelar i Stockholm

  1. Östermalm. På Östermalm återfinns många äldre fastigheter, vari endast ekonomiskt bemedlade människor har råd att bosätta sig. …
  2. Södermalm. I Södermalm, eller bara söder, beskrivs atmosfären som lite mer avslappnad. …
  3. Vasastan. …
  4. Årsta. …
  5. Fredhäll. …
  6. Frösunda.