Apples omdesignade MacBook Air för att inte komma i ett brett utbud av färgalternativ

Apple kommer att stå värd för sitt efterlängtade WWDC 2022-evenemang på måndag och vi förväntar oss en uppsjö av förändringar som kommer med de nya firmwareuppdateringarna. iOS 15 var en mindre uppdatering när det gäller visuella variationer, men det ryktas att iOS 16 kommer att medföra flera ändringar på meddelandena och låsskärmen. Vi förväntar oss också att Apple kommer att tillkännage ny hårdvara vid evenemanget, möjligen en omdesignad MacBook Air med ett M2-chip. Det har tidigare ryktats om att nya MacBook Air kommer i ett brett utbud av färgalternativ. Nu antyder en framstående analytiker att ryktena sannolikt är “överdrivna”. Scrolla ner för att läsa mer information om ämnet.

Analytiker föreslår att Apples omdesignade MacBook Air kommer att ha samma färger som nuvarande modeller

Mark Gurman från Bloomberg uppgav i en tweet att Apples kommande omdesignade M2 ​​MacBook Air kommer i färgalternativen rymdgrå, silver och guld. Vi har tidigare hört att den nya MacBook Air, som ryktas att lanseras på WWDC 2022, skulle komma i ett brett utbud av iMac-liknande färger. Gurman föreslår att rapporter om flera färgalternativ för MacBook Air sannolikt är “överdrivna”. Alternativet guldfärg kan dock finjusteras något med en champagneton. Dessutom vill Gurman också se MacBook Air i en blå nyans.

Från och med nu har vi hört att 2022 års MacBook Air kommer att genomgå en fullständig designförändring med en benvit ram och tangentbord. Det är ännu inte detaljerat om maskinen kommer att ha en topp eller om den skulle hålla sig till rejäla ramar. Möjligen skulle Apple kunna anta MacBook Pro-designen och effektivisera sin produktlinje. Analytikern Ming-Chi Kuo myntade tidigare att den omdesignade MacBook Air kommer att erbjudas i “fler färgalternativ”, men inga ytterligare detaljer lämnades.

När det gäller internt så förväntar vi oss att Apple lanserar nya MacBook Air med ett uppgraderat M2-chip. Kuo föreslår dock att Apple kommer att fokusera på design den här gången med ett M1-chip som en del av mixen. Notera att detta bara är spekulationer just nu och Apple kan potentiellt lansera de kommande MacBook Air-modellerna i flera nya färger. Ta hädanefter nyheterna med en nypa salt.

Apple omdesignade M2 ​​MacBook Air-färger

Vi kommer att dela mer information om den omdesignade M2 ​​MacBook Air så snart mer information är tillgänglig. Vilka är dina förväntningar från Apples WWDC 2022-evenemang? Låt oss veta i kommentarerna.