Apple kanske inte förhandsgranskar sitt AR-headset vid WWDC-evenemanget, lanseringen försenad till nästa år

Apple är planerad att stå värd för sitt WWDC 2022-evenemang måndagen den 6 juni. Vi förväntar oss att Apple kommer att presentera iOS 16, iPadOS 16, macOS 13 och mycket mer. Det är dock troligt att Apple kommer att tillkännage ny hårdvara vid sitt event också. Vid det här laget förväntas företaget tillkännage sin omdesignade MacBook Air. Det har också tidigare rapporterats att Apple kommer att förhandsgranska sitt AR-headset vid evenemanget. Enligt en ny rapport har Apples AR-headset blivit försenat till nästa år och skulle inte förhandsgranskas vid WWDC-evenemanget imorgon.

Apples kommande AR/VR-headset kommer sannolikt inte att förhandsgranskas på WWDC 2022, lansering försenad till 2023 på grund av termiska problem

Rapporten nämner att Apples efterlängtade AR/VR-headset stöter på termiska problem på grund av processorn. hädanefter, The New York Times rapporterar att AR-headsetet kommer att ta sin tid innan Apple bestämmer sig för att avslöja det för allmänheten.

Apple AR Headset lansering försenad ingen förhandsvisning på WWDC 2022

Det är inte första gången vi hör detaljer om att AR-headsetet är försenat. Flera rapporter har citerat förra månaden att Apple kommer att fördröja sitt länge ryktade headset. Mark Gurman föreslog också redan i januari att headsetet stöter på produktionsproblem relaterade till enhetens värme och inte skulle lanseras förrän 2023.

Apple anlitade en ingenjör från Dolby Technologies, Mike Rockwell, och gav honom i uppdrag att leda [AR/VR] ansträngning. Hans tidiga ansträngningar att skapa en produkt med förstärkt verklighet hämmades av svag datorkraft, sa två personer som är bekanta med projektet. Fortsatta utmaningar med dess batterikraft har tvingat Apple att skjuta upp lanseringen till nästa år, sa dessa personer.

Apples styrelse fick nyligen en demoenhet av AR-headsetet som indikerar att produkten närmar sig sitt slutskede. Även om det fanns spekulationer om att AR-headsetet skulle kunna förhandsgranskas på WWDC i år. Observera att det sista ordet ligger hos Apple, så se till att ta nyheterna med en nypa salt.

Det här är allt som finns, gott folk. Dela dina värdefulla insikter med oss ​​i kommentarerna.