Android 12 Beta-program för Pixel-telefoner kommer äntligen till ett slut

Google lanserade släppet av funktioner i juni och Android 12 QPR3 i går för Pixel-telefoner. Den nya funktionsnedgången tog med sig en musiktillverkare, ett digitalt vaccinationskort på din startskärm, tillsammans med ett antal tillägg. Google har nu uppgett att detta var slutet på betaprogrammet, eftersom Google nu planerar att gå vidare med deras Android 13 betaprogram.

Google har beslutat att avsluta Android 12 Beta-programmet för Pixel-telefoner

Google publicerade på sin officiella u/androidbetaprogram Reddit tråd och sa följande,

Vi är glada att kunna meddela att den officiella versionen av Android 12 juni kommer att börja rullas ut över hela världen till Pixel-enheter från och med idag! Detta avslutar vårt Android 12 (QPR3) betaprogram.

Google har också sagt att din Pixel-enhet kommer att avregistreras från programmet automatiskt flytta de kommande veckorna, men om du vill göra det just nu finns alternativet där för de som är villiga att göra det manuellt och spara tid, liksom .

Nu, för de som undrar vad som kommer härnäst för Android 12, ja, de goda nyheterna är att du nu kan välja bort betaprogrammet Android 12 och registrera dig för betaprogrammet för Android 13 om du vill prova nyare funktioner som kommer.

Å andra sidan har Google uppgett att Pixel-ägare som fortfarande väntar på juni-funktionen släpper och Android 12 QPR3 kommer att börja få uppdateringen idag; utrullningen kommer att ske under hela veckan, så om du inte har fått uppdateringen kommer du att få den under den kommande veckan